מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כללישלומי כהן13/05/2015
שלום רב וצוהריים טובים ד"ר יעל כוכבי.
שלום רב לך.שלום.מה שלומך?מה נשמע?
אהה רציתי לשאול משהו שקשור לתזונה.:
אם נגיד בארוחת בוקר אני רוצה לאכול דגני בוקר עם חלב,יוגורט 1.5 אחוז , שני פרוסות של לחם קל עם גבינה, חביתה,קרקרים , וטונה משימורים....נגיד הצעה לארוחת בוקר..
עכשיו השאלה שלי היא נכון ויטמין A בגוף..אז כל החלבי שתיארתי פה וגם חביתה...זה גם חלק מהויטמין..
אבל השאלה שלי היא האם בארוחה שציינתי זה לא צריכה מוגזמת של חלבונים מן החי???כל החלבי והחביתה והטונה משימורים....האם זה מוגזם לגוף או שזה בסדר מבחינתו???
את הבנת בכלל למה התכוונתי...בשאלה שלי??(מקווה שכן)
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללי - תגובה
ד''ר יעל כוכבי16/05/2015שלום, מה שלומך?
יכול להיות שיש פורום שאפשר להתיעץ עם דיאטנית.
החישוב צריך להיות יומי, ותלוי במימדי הגוף, פעילות וקיום מחלות שונות.
אם אתה אוכל ארוחת צהריים וערב במסודר, נראה לי שאפשר להעביר את הטונה לארוחה אחרת.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללי תשובה בחזרה
שלומי כהן19/05/2015אהה היי שלום רב ד"ר יעל כוכבי.
אהה..רק רציתי לענות לך ולהשיב ולשאול שאני ביום יום לא אוכל ארוחת ערב ...
אני מעדיף בערב לעשות פעילות גופנית..כמו שפחות לאכול.....אני לא אוהב לאכול בערב...
אני אוכל כל יום שני ארוחות בוקר וצוהריים.
ובערב כמה שפחות..בדר"כ כלום.....הולך לישון בכוונה על בטן ריקה.
עכשיו רציתי לשאול אם אני לא אוכל ארוחת ערב..מה זה כזה משנה?ארוחת ערב בימנו לא כזאת חשובה לא??
ודבר שני אם אני לא אוכל ארוחת ערב אז אפשר לאכול טונה במים(טונה מקופסאות שימורים) בבוקר???
מחכה לתשובה וערב טוב.
שלומי כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)