דלקת ריאות + חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות + חום
    אסף. א.
    05/06/2015

שלום.
    אתמול ניגשתי למוקד חירום של מכבי. עשו לי מספר בדיקות עקב כך שלא הרגשתי טוב (חום (38.5), צמרמורות, קשיי נשימה, כאב קטנטן בחזה וכאב ראש).
    לפי הבדיקות הרופא אמר לי שאני סובל מדלקת ריאות. הוא הביא לי מרשם לתרופה שנקראת: "רוקסו" - "Roxo". המינון הוא 2 כדורים ביום למשך עשרה ימים.
    התחלתי לקחת אתמול (יום חמישי) בשעה 23:00 בלילה והיום (שישי) בשעה 9:30 בבוקר. בינתיים עוד לא הרגשתי שיפור כלל, בנוסף יש לי כאב ראש מאוד חזק למשך כל היום. כדי להוריד את החום אני לוקח יחד עם האנטיביוטיקה גם אקמול. זה מוריד את החום למשך מספר שעות אך החום ממשיך לחזור.
    רציתי לדעת תוך כמה זמן התרופה הזו מתחילה להשפיע? האם כדאי לי לנסוע למיון כבר היום?
    בנוסף, עוד שאלה קטנה: הכאבי ראש נמצאים באיזור עצמות הגבות, האף. כאשר אני מתכופף מטה את הראש, שוכב, מזיז מצד לצד או מרים את הראש הכאב חזק יותר בצורה בלתי נסבלת. האם יכול להיות שהרופא התבלבל ויש לי בכלל סינוסיטיס?

תודה רבה!
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ריאות + חום

הוספת תגובה

• דלקת ריאות

דן
    05/06/2015

דלקת ריאות המלווה בחום יכולה להיות מוירוס ולא מחיידק ואני מדבר מנסיון.
    אם אני כבר כאן ואם יתברר שזה וירוס אתן לך המלצת זהב שאין שני לה בעולם.
    יש תכשיר צמחי שנקרא אקטימור ( במקור הוא נועד לוירוסים של מחלת הנשיקה )
    אני לקחתי אותו שלושה ימים ולא נותר זכר לדלקת ריאות.
    אתה יכול לחפש ולמצא אותו בקלות בגוגל תרשום רמי מור מחלת הניקה זה האתר .

רפואה שלימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ריאות + חום - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/06/2015

שלום,
    בד"כ עוברות 36 שעות עד 48 שעות עד שיש תגובה לאנטיביוטיקה. במחלה וירלית לא נראה תגובה , אלא מאוחר יותר, כחלק מהמהלך הטבעי.
    יתכן שיש גם מרכיב של סינוסיטיס.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו