חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון
    ניר
    08/06/2015

אני בן 28 בריא ספורטאי מדי פעם יש לי בשתן חלבון 10 או 20 בשתן כללי האם זה תקין?תפקודי כיליה בדם ויתר בדיקות דם תקינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון

הוספת תגובה

• חלבון בשתן

שלומי כהן
    11/06/2015

אהה היי שלום רב ניר.שלום וברכה.

שלום וברכה ניר.חשוב לי להגיד שלפני שאני אתן לך תשובה לשאלה כתבת..חשוב לי להגיד ולציין שאני לא רופא!!

אבל אני קצת מבין בזה...

לגבי השאלה שלך..הופעת חלבונים בשתן קודם כל שכיח בקרב אנשים שהם חולי סוכרת או אנשים שיש להם יתר לחץ דם..

אבל רשמת שאתה בחור בריא אבל אם בכל זאת היה לך חלבונים בשתן..קודם כל אתה צריך לברר איזה סוג של חלבון דלף לך בשתן..כי יש כמה סוגים:

1) החלבון הראשון הוא: חלבון בשם אלבומין. אם מופרש אלבומין בשתן זה רק למי שהוא חולה סוכרת אבל זה לא קשור אלייך בכלל..

2) חלבון בשם פרוטאין. וזה החלבון שמופרש אצלך...ואם מופרש חלבונים בשתן זה מלמד על הפרעה בתפקודי כליות ולפי דעתי אתה צריך ללכת לבדוק את זה...ולראות למה נפגעו הכליות שלך...

שיהיה לך יום טוב ושבת שלום.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבון - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/06/2015

כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו