חולשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשות
    עידו
    03/05/2008

שלום

מאתמול בבוקר יש לי תופעה שרציתי להתייעץ לגביה.

מדובר על חולשה שמורגשת בידיים וברגליים, רעד קל בידיים, וטיפה חוסר יציבות.
    כמו-כן (לא יודע אם קשור) כאבי בטן מאוד חלשים מידי כמה שעות.

החולשה היתה אתמול לפני הצהריים למשך כמה שעות ודי עברה, היום בבוקר שוב בשעות הבוקר המאוחרות (עם תחושה של כאילו אני עומד להתמוטט), הצהריים ישנתי למשך כשעתיים, אחר כך קמתי בסדר (לחץ דם בסדר 120/80) אבל לאחר שעה-שעתיים, התופעה שוב חזרה. (מדידות לחץ דם 132/85 בערך).

- רציתי לדעת מה יכול להיות והאם יש מקום לבירור רפואי מקיף ?
    - ביצעתי בדיקות דם בתחילת השבוע לבירור חולשות, כאשר כולן בסדר פרט למעט סוכר ומעט קולסטרול.
    - האם יש קשר לכאבי הבטן החלשים ?
    - מה מומלץ לעשות ?

אני מודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשות

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    04/05/2008

תופעות כמו שתארת אינן נדירות וברוב המקרים אינם סימפטום למחלה כלשהי. הרופא האישי שלך יוכל לתת לך תשובה אמינה יותר לגבי האבחנה המשוערת. בכל מקרה אין מקום לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד דבר

עידו
    04/05/2008

התופעה הזו קיימת אצלית אפשר להגיד כמה שנים עם אינטרבלים משתנים של "התקף"

האם עדיין אין מה לדאוג? זה פוגע לי באיכות החיים כי בזמן שזה קורה אני מנוטרל ומרגיש כאילו הולך להגמר ולא יוד מה יהיה איתי.

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו