מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשותעידו03/05/2008
שלום
מאתמול בבוקר יש לי תופעה שרציתי להתייעץ לגביה.
מדובר על חולשה שמורגשת בידיים וברגליים, רעד קל בידיים, וטיפה חוסר יציבות.
כמו-כן (לא יודע אם קשור) כאבי בטן מאוד חלשים מידי כמה שעות.
החולשה היתה אתמול לפני הצהריים למשך כמה שעות ודי עברה, היום בבוקר שוב בשעות הבוקר המאוחרות (עם תחושה של כאילו אני עומד להתמוטט), הצהריים ישנתי למשך כשעתיים, אחר כך קמתי בסדר (לחץ דם בסדר 120/80) אבל לאחר שעה-שעתיים, התופעה שוב חזרה. (מדידות לחץ דם 132/85 בערך).
- רציתי לדעת מה יכול להיות והאם יש מקום לבירור רפואי מקיף ?
- ביצעתי בדיקות דם בתחילת השבוע לבירור חולשות, כאשר כולן בסדר פרט למעט סוכר ומעט קולסטרול.
- האם יש קשר לכאבי הבטן החלשים ?
- מה מומלץ לעשות ?
אני מודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי04/05/2008תופעות כמו שתארת אינן נדירות וברוב המקרים אינם סימפטום למחלה כלשהי. הרופא האישי שלך יוכל לתת לך תשובה אמינה יותר לגבי האבחנה המשוערת. בכל מקרה אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר
עידו04/05/2008התופעה הזו קיימת אצלית אפשר להגיד כמה שנים עם אינטרבלים משתנים של "התקף"
האם עדיין אין מה לדאוג? זה פוגע לי באיכות החיים כי בזמן שזה קורה אני מנוטרל ומרגיש כאילו הולך להגמר ולא יוד מה יהיה איתי.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)