צריכה את עזרתכם בדחיפות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה את עזרתכם בדחיפות!
    מיה לוי
    20/08/2015

שלום, אני מיה אני בת 18 בקרוב ורציתי לספר לכם קצת על מה שאני מרגישה כבר קרוב לשנה. טוב קודם כול יש לי המון כאבים כגון:
    כאבי ראש (שנה וחצי כבר) כאב צוואר (חצי שנה כמעט) אוזניים מצפצפות המון ציפצופים וזה לא מפסיק כבר כמה חודשים. יש לי כאבי שיניים, חולשה ביד, ברגל. בקיצור יש לי המון דברים, מרוב שכואב לי ככ הרבה לא יודעים אם לקחת אותי ברצינות או לא. אני מאוד פחדנית, ועכשיו אין לי אפשרות ללכת לרופא ואני ממש בחרדות ואני חייבת עזרה אני חייבת שתגידו לי שזה לא חייב להיות דווקא מסוכן. הלכתי לצילומים בראש מזמן ויצא בסדר, בדיקות דם בסדר, בדיקה נוריולגית תקינה אבל זה היה לפני חצי שנה בערך, ועכשיו דברים התווספו אני מאוד חוששת, אני מצטערת על החפירה אבל אני חייבת עזרה בנתיים עד שאדע מה זה, אני מאוד מפחדת יש לי בנוסף להכול גם מלא סחרחורות אני לא יודעת ממה זה קורה. בבקשה תעזרו לי):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה את עזרתכם בדחיפות!

הוספת תגובה

תמונה

• צריכה את עזרתכם בדחיפות! - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    26/08/2015

שלום,
    כדאי לבדוק את הפן הרגשי . יתכן שהסימפטומים הם בטוי למצוקה רגשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו