מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטות לימפה בבית השחימיכל28/08/2015
לפני שלושה ימים התנפחה לי בלוטת לימפה אחת בכל בית שחי בצד ימין הבלוטה הייתה נפוחה ובצד שמאל היא הייתה גושתית. בהתחלה חשבתי שזה כלום אבל מיום ליום הם התרבו וגדלו. והיום יש לי כבר 8 בלוטות בבית השחי הימני והם כולן נפוחות נורא. ובבית השחי השמאלי יש לי חמש בלוטות אבל הן פחות כואבות מאלה שבבית השחי הימני. אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי היום חום של 37.7 ויש לי דלקת פרקים ביד ימין וליפני שבוע עשית שעווה בבתי השחי אבל זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה שעווה. האם זה חמור? והאם זה קשור לשעווה או לדלקת ביד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות לימפה נפוחות
מירי30/08/2015אני חולת לופוס עם דלקת פרקים היה לי סיפור עם בלטות לימפה
נפוחות .
הגורם הכי שכיח הוא וירוס ולצערי אין לך כל פתרון מבחינה קונבציונלית.
יש תרופה מדהימה אבל היא צמחית שלא תוכלי לקבל בקופת חולים
והיא נקראת אקטימור .
היא מיועדת במקור למחלת הנשיקה .
תתחפשי בגוגל - ארטימוק מחלת הנשיקה כדי שתגיעי לאתר של המטפל.
זה פלא רפואי וזה מה שהוריד לי את הנפיחות במשהו כמו שבועיים וחצי.
מקווה שעזרתי לך.
רפואה שלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)