מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם להתחסןלילי24/12/2015
שלום,
יש לי 2 שאלות.
אני בת 45. מזה כחודשיים-שלושה אני משתעלת.
במשך הזמן נוספה גם ליחה. תחילה הרופאה טענה שהשיעול יוצר עוד שיעול. בפעם האחרונה שהייתי אצלה היא סברה שיש דלקת בדרכי נשימה עליונות. קיבלתי כדורים נגד שיעול
1. האם אני יכולה להתחסן נגד שפעת. חיכיתי שהשיעול יעבור אך הוא לא עובר ולא נראה שזה יעבור בקרוב.
2. אבי מאושפז במצב קשה אחרי התקף לב. שעבר לפני חודש הוא מונשם כרגע.
יש לו גם בצקת ריאות והייתה דלקת ריאות.
אם אקבל חיסון - האם מותר לשהות במחיצתו? נאמר לנו שכל וירוס עלול להיות מאוד מסוכן עבורו כי אין לו כרגע מערכת חיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שהציל אותי משיעול
ענת26/12/2015זה טיפול אלטרנטיבי שניתן לוירוסים ורק הוא גאל אותי משיעול טורדני שלא נגמר חודשים רבים.
תכנסי לגוגל ותרשמי - אקטימור מחלת הנשיקה
תגיעי לאתר של המטפל רמי מור.
במקור זה תכשיר צמחי שנועד לוירוסים של מחלת הנשיקה אבל הוא גם מרפא זיהומים ווירוסים אחרים וככה השיעול נעלם לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)