שיעול בלתי נגמר ומטריד שלא מזהים ממה הוא נובע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול בלתי נגמר ומטריד שלא מזהים ממה הוא נובע
    שחר
    08/05/2016

שלום.אני בן 36 ללא מחלות רקע.לפני כשנה התחיל אצלי שיעול שנמשך עד עצם היום הזה.בתחילת תקופת השיעול טופלתי ע"י רופא משפחה בסטרואידים כחודש ימים.במהלך החודש הזה השיעול נחלש אבל לא הפסיק.השלב הבא שביצעתי זה צילום חזה..הריאות היו נקיות.כעבור כמה חודשים נשלחתי לרופא ריאות.הרופא שמע את הריאות וביצע בדיקת ספירומטריה{שיצאה תקינה} ונשלחתי למבחן תגר(אמור לבצע אותו בסוף החודש).לפני שלושה חודשים טופלתי גם ע"י תרופה נגד אלרגיה{שבועיים} שגם לא עזרה.חשוב לציין שאני משתעל רק בשעות היום.השיעול לא תוקף אותי בלילה ולא מעיר אותי.רופא משפחה שלל בעיה לבבית כי הוא טוען שאם הייתה בעיה לבבית הייתי משתעל גם בלילות וזה היה מפריע לי לישון.גם אצל רופא אף אוזן גרון הייתי.כמובן שלא מצא כלום.רוב השיעול שלי מלווה בליחה.בנוסף כחודש לקחתי תרופה נגד צרבות(חשבו אולי שיעול נובע מקיבה) אבל גם זה לא עזר.רוב הזמן יש לי ריר צמיגי.כשנה עם השיעול שאלתי את רופא המשפחה ורופא ריאות אם צילום נוסף שנה אחרי שיעול יכול להבהיר את המצב אבל שניהם התנגדו לצילום.אני חסר אונים שלא מוצאים ממה אני משתעל..השיעול הפך למטרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול שהציל אותי משיעול כרוני

ענת
    11/05/2016

זה טיפול אלטרנטיבי שניתן לוירוסים ורק הוא גאל אותי משיעול טורדני שלא נגמר חודשים רבים.

תכנס לגוגל ותרשמי - אקטימור מחלת הנשיקה
    תגיעי לאתר של המטפל רמי מור.

במקור זה תכשיר צמחי שנועד לוירוסים של מחלת הנשיקה אבל הוא גם מרפא זיהומים ווירוסים אחרים וכנראה גם גורמים שמעורבים בשיעול אחרת איך אפר להסביר שזה הדבר היחיד שריפא אותי מהסבל הזה .
    לפני שאני מסיימת אני חייבת לומר וזה לצערי ודאי , מרפואה קונבציונלית אל תצפה שירפאו לך מחלות גם לא מחלות הכי פשוטות כמו שיעול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו