מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של צורך להתפנות ללא תוצאותדליה20/05/2008
שלום.
אני בת 41. אחרי 2 הריונות 1 לידת תאומים 2 ניתוח קיסרי
בעברי גם 3 הפלות
מזה זמן יש לי לחץ על פי הטבעת וכאב בעצם הזנב. כמו כן כשאני יושבת יש לחץ על הבטן בעיקר מצד ימין אבל לפעמים גם שמאל, כמו משהו שלופת את המקום. אין בליטות או אדמומיות במקום.
אין חום
בבדיקת סיטי עמ"ש מותני אין מימצאים חריגים למרות שיש בלט.
מה שמציק לי היא התחושה שיש לי משהו שעומד לצאת מפי הטבעת למרות שכשאני ניגשת לשירותים אין כלום.
יש לי 2 ג'ולות בפי הטבעת שיוצאות כשאני מצפנה ואח"כ נכנסות.
אני מפחדת לצאת מהבית כי כל הזמן יש תחושה של רצון להתפנות.
רופא המשפחה לא יודע מי יש לי
שלח לפוקטולוג ולרופא גסטרו, אבל התורים.....
קראתי באינטרנט על המון תופעות ונכנסתי ללחץ (טנזמוס, צניחת רצפת האגן, צניחת רקטום, סרטן מעי גס (לא על אף אחד) ועוד המון תופעות מפחידות.
אנא יעצו לי. אני יודעת שלא ניתן לאבחן וירטואלית אבל אתם מומחים ואולי יש לכם איזשהו כיוון.
אני מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של צורך להתפנות ללא תוצאות
ד''ר גרי בלומברג23/05/2008למודאגת, שלום
קודם כל אני מתנצלת על האיחור בתשובה.
תתחושה שאת מתארת יכולה לנבוע ממשהו שלוחץ על החולחולת (סוף המעיים). גם נגרם ע"י נוזלים באזור שמגרים. ה"ג'ולות" בפי הטבעת קרוב לוודאי טחורים. לא בטוחה שקשורים לענין.
אני ממליצה על בדיקת רופא/ת נשים וביצוע אולטרה-סאונד באזור - גם בטן וגם אגן ע"יי רופא/ת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)