מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהנועם29/05/2008
שלום לכולם,
אני בת 21 ואני מרגישה כאב (כמו שמרגישים שיש שטף דם פנימי ולוחצים עליו) באיזור שליד עצם האגן לכיוון המרכז וקצת למטה. לא קיבלתי אף מכה או משהו שיגרום לשטף דם ואין פצע או אודם מסויים. הכאב הופיע יום אחרי שקיימתי יחסי מין
מה זה יכול להיות? (לא בטוחה אם זה קשור לכאן...)
תודה, נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בבטן תחתונה
ד''ר גרי בלומברג30/05/2008שלום, נועה
קשה להגיע לאבחנה ללא בדיקה גופנית.
באזור הכאב שלך יש את המערכת הגינקולוגית, מערכת השתן ומערכת העיכול. בעיה בכל אחת מהן יכולה להופיע ככאבים ולחצים.
האם יש לך תלונות נלוות - צריבה בשתן, גזים, שלשולים, הפרשות נרתיקיות?
בקיצור - כדאי לפנות לבדיקת רופא/ת משפחה. אם הכאבים בלתי נסבלים בשבת - תפני למוקד חרום כמקובל בקופה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גרי
נועם30/05/2008כואב רק שאני לוחצת בצד אחד (בצד השני לא כואב)
אין שום דבר מהסימפטומים שתיארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי31/05/2008אם הדבר הופיע יום אחר יחסים יתכן ויש קשר בין הדברים. האם הופעל לחץ בזמן היחסים על האיזור הכאב ? האם איזור הכאב עבר מתיחה חזקה בזמן היחסים? אם הכאב נסבל אפשר לנסות משככי כאבים ולהמתין כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובלי שום קשר....
נועם01/06/2008הכאב עבר
אבל רציתי לשאול- פריטין ברמה של 9, מצריך לקיחה של כדורי ברזל?
שוב תודה ויום מצויין שיהיה לכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי01/06/2008פריטין 9 נמוך. מצריך טיפול בברזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לכך...
נועם03/06/2008הרופא רשם לי תוספת ברזל 160 מ"ג ל3 חודשים
רציתי לדעת אם זה יכול לגרום להשמנה כי הבנתי שהתופעות לוואי הן עצירויות...
מתי לקחת את הכדור (אני אוכלת 3-4 מוצרי חלב ביום והבנתי שחלב וברזל מבטלים את ההשפעה אחד על השני)
נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי04/06/2008ברזל אינו משמין. לקחת בין הארוחות עם מיץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)