חבלה בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלה בראש
    אריג
    02/06/2008

צוהרים טובים ,

אני בת 25 . אתמול התחלקתי במקלחת ונחתכתי במצח ...

כשהלכתי לרופא המשפחה הוא אמר שזה חתך קצת עמוק וצריך או הדבקה או תפירה . בסופו של הדבר הוחלט הדבקה ע"י אחות המרפאה .

שאלותיי הן :

1- האם אחות רשאית להדביק את החתך ? ( אחרי ההדבקה היא אמרה לי שהרופא מפחד להדביק את החתך מכיוון שזו איזור בולט-אסטי )

2- כל המקלחת הייתה מלאה בדם , אפילו השתמשתי בכמה מגיבות שהיו גם כן רטובות בדם - האם זאת אומרת שאבדתי כמות גדולה מדמי ? ( הערה קטנה : בחצי השנה האחרונה אני סובלת מאנימיה ולפני שבועיים ה- HB=8.8 ) .

3- האם זה נורמלי שאחרי חבלה בראש , אני אסבול מסחרחורת וטשטוש בראייה לכמה שניות כשקמה , ומכאבי ראש ובמיוחד כשמורידה אותו למטה ?

תודה והמשך יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבלה בראש

הוספת תגובה

• חבלת ראש

ד''ר גרי בלומברג
    02/06/2008

שלום, אריג

לשאלותיך

1. לא בדקתי את התקנון אבל למיטב ידיעתי אחות רשאית להדביק פצעים ורופא במרפאת הקופה לרוב לא עוסק בזה.

2. חתכים בראש וקרקפת מדממים הרבה כי יש הספקת דם עניפה באזור. כל עוד שהדימום פסק אין מה לדאוג.

3. התלונות שאת מתארת יכולות להיות או מחבלת הראש או מהאנמיה. האנמיה דורשת בירור וטיפול. התופעות לאחר חבלת ראש חולפות עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו