מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידותיובל17/06/2008
שלום רב
רעידות באזור החזה צד שמאל בלבד אני בן לא בת.
ממש רעידות וזה היה מפחיד למשך כמה דקות הופיע תוך שעה פעמיים
האם זה יכול להיות משהו לבבי חס וחלילה?
אני בן 25
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות
ד''ר אביבית גולן כהן18/06/2008אברי שלום
האם מדובר ברעד שהיית יכול לראות ( כמו רעד שלעיתים רואים בעפעף)?
או שמדובר בתחושה פנימית בלבד?
תודה מראש
דר' אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יובל18/06/2008לד"ר שלום רב
הרעידות לא ממש ייחסתי להם חשיבות של להסתכל על זה
אבל היבטתי מעט לעבר החזה ולא היה מובן לי מדוע אני מרגיש אותו רועד כמו טלפון רוטט
זה היה לי גם בלילה ב12 בלילה בזמן ששכבתי ,דבר שמוזר לי אז זה מלחיץ.
לפני הרעידות שהיו לי ב12 בלילה היה לי כאב שמורגש כמו שנוגעים בעצב של שן,היה לי בצד שמאל בשד השמאלי והיה גם כאב.לאחר כמה שניות הופיעו הרעידות
האם יש לזה חשיבות ?
דיברתי בטלפון אם הרופאת משפחה שלי והיא אמרה לי שזה לא שייך ללב בשום פנים
ושזה עצבים.אבל אני לא חושב שזה נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעידות
ד''ר אביבית גולן כהן20/06/2008אברי שוב שלום
מתוך תשובתך לא ברור לי באם הרעידות הן סוג של הרגשה בלבד או שמא אתה רואה אותן קורות.
רעד נראה לעיין, נובע בדרך כלל מגירוי עיצבי לשריר, ואז בד"כ התופעה קשורה עם כווץ שרירים או עם לחץ.
רעד שמורגש בלבד ואינו נראה לעיין יכול לנבוע מעוד מגוון של סיבות. אם אתה חושש שיש לכך קשר עם קצב הלב , ניתן לבדוק זאת ע"י ביצוע א.ק.ג ( במיוחד אם הא.ק.ג נעשה בזמן שיש הרגשת רעד) או ע"י ביצוע בדיקות מעט יותר נרחבות של הקצב, בהתאם למה שימליץ לך רופא המשפחה.
רק בריאות
דר' אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)