נפיחות בזרוע העליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בזרוע העליונה
    עינת
    20/06/2008

בת 36 חודשיים וחצי אחרי ניתוח גב בעקבות פריצת דיסק קשה. לפני כחודש וחצי הרגשתי נפיחות בזרוע ימין העליונה קרוב לבית השחי מן בצקת . הלכתי לכירורגית שד שתבדוק לא מצאה כלום ובדקה לי את בלוטות הלימפה בבית השחי ואמרה שהן לא מוגדלות. שלחה אותי לאולטראסאונד בית שחי ושד שגם שם לא מצאו כלום ולא ראו בלוטות לימפה בבית השחי. היד עדיין נפוחה ורופא המשפחה לא יודע ממה זה הוא שאל אם הרמתי משהו כבד.. וכו'...אמר לחכות ולראות אם הנפיחות תרד בינתיים היא רק התגברה והחלו לי אי נוחות ביד למעלה וקצת כאבים כנראה לחץ על עצב בגלל הבצקת . לאחר הניתוח טופלתי במשך חודש בקלקסן , היייתי צריכה לשכב במיטה בגלל הגב כשלושה חודשים ואני צריכה לציין שאת רוב הזמן שכבתי על אותה יד נפוחה. האם יכול להיות קשר בין הניתוח ,לשכיבה הממושכת, יכול להיות משהוא שקשור לקרישת דם כי אני סובלת מקרישיות יתר בדם ומטופלת גם באספירין? אנא תעזרו לי אף אחד לא יודע ממה זה ואיזה עוד בדיקות לעשות...??
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בזרוע העליונה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    20/06/2008

הדבר הראשון שהייתי ממליץ לעשות במיידית בימים הקרובים ביותר היא בדיקת דופלר של ורידי הגפה בכדי לשלול פקקת (תרומבוזיס עמוקה). אם הבדיקה תקינה או שנעשתה לך חזרי אלינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו