מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי חשש לאנמיה ?מיתר בשארי21/06/2008
בזמן האחרון אני נורא עייפה, ואין לי כוח לעשות כלום , וכבר הרבה זמן (שנתיים +) הידיים שלי תמיד קרות ולא רק כף היד גם פרק היד העליון , וגם נשירת השיער שלי התחזקה , אני בת 15 + ואני חוששת שיש לי אנמיה למה התסמינים האלה מובילים ? אם תחזירו לי תשובה אני מאוד ישמח תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי23/06/2008אנמיה הינה בעיה שכיחה אצל בחורות צעירות ואפשר לבדוק לך ספירת דם. אנמיה קשה עלולה לגרום עייפות ונשירת שיער. עם זאת מתח ולחץ הינם סיבה נפוצה יותר לתלונותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנמיה
מיתר30/06/2008כפי שאתה אומר דר' גם עייפות ונשירת שיער יש לי... היום 30.6 בלילה היו לי כאבים ברגלים ואף פעם זה לא קרה.. אני לא יודעת איך להסביר את זה זה כאב מהירך פנימה עד השוק ... והרגליים גם היו קרות זה קשור למה שיש לי ? אני קצת דואגת מיתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי02/07/2008הסיכוי שיש לך בעיה המהווה סיבה לדאגה נמוך ביותר. מאידך דאגה עצמה יכולה לגרום לתלונות שלך. במסגרת הוירטואלית לא נוכל להתקדם בפתרון הבעיה, הרופא האישי שלך צריך לשמוע ממך את כל תלונותיך לבדוק אותך ולהחליט האם חוץ מהבדיקות שנעשו כבר יש צורך בבדיקות נוספות או לא. בסוף התהליך קרוב לודאי שהוא יציע לך טיפול לאנמיה כגון ברזל, אולם עליו גם להתייחס להצעות פתרון לטיפול בדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)