יש לי חשש לאנמיה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי חשש לאנמיה ?
    מיתר בשארי
    21/06/2008

בזמן האחרון אני נורא עייפה, ואין לי כוח לעשות כלום , וכבר הרבה זמן (שנתיים +) הידיים שלי תמיד קרות ולא רק כף היד גם פרק היד העליון , וגם נשירת השיער שלי התחזקה , אני בת 15 + ואני חוששת שיש לי אנמיה למה התסמינים האלה מובילים ? אם תחזירו לי תשובה אני מאוד ישמח תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי חשש לאנמיה ?

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    23/06/2008

אנמיה הינה בעיה שכיחה אצל בחורות צעירות ואפשר לבדוק לך ספירת דם. אנמיה קשה עלולה לגרום עייפות ונשירת שיער. עם זאת מתח ולחץ הינם סיבה נפוצה יותר לתלונותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנמיה

מיתר
    30/06/2008

כפי שאתה אומר דר' גם עייפות ונשירת שיער יש לי... היום 30.6 בלילה היו לי כאבים ברגלים ואף פעם זה לא קרה.. אני לא יודעת איך להסביר את זה זה כאב מהירך פנימה עד השוק ... והרגליים גם היו קרות זה קשור למה שיש לי ? אני קצת דואגת מיתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    02/07/2008

הסיכוי שיש לך בעיה המהווה סיבה לדאגה נמוך ביותר. מאידך דאגה עצמה יכולה לגרום לתלונות שלך. במסגרת הוירטואלית לא נוכל להתקדם בפתרון הבעיה, הרופא האישי שלך צריך לשמוע ממך את כל תלונותיך לבדוק אותך ולהחליט האם חוץ מהבדיקות שנעשו כבר יש צורך בבדיקות נוספות או לא. בסוף התהליך קרוב לודאי שהוא יציע לך טיפול לאנמיה כגון ברזל, אולם עליו גם להתייחס להצעות פתרון לטיפול בדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו