מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- אני כל הזמן חולה,תמיד לפני מחזורבת 1924/09/2022
כבר אין ספור חודשים שכל פעם אני חולה.. ותמיד זה לפני מחזור
שבוע שלם של כאבי גרון איומים בקושי יכולה להוציא קול,לא ישנה בלילה מהכאבי ראש גרון אוזניים ואף..
ועם כל זה כאבי מחזור נוראיים!
החודש בכלל אלוהים החליט להתנקם בי ולתת לי לפני החולי כאבי גב ברמה שלא יכולה להזיז את הראש הצוואר והידיים.
לאחרונה אובחנתי באנדומטריוזיס.. יכול להיות שזה קשור?? התחלתי לפני כמה ימים גלולות שהרופאה התאימה לי.
חייבת עזרה, אני אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבת על זה
סתם שאלה24/09/2022אולי לפני חיסונים לא היה לך את התופעה הזאת, או שיש לך את זה מאז ומעולם (אני סתם שואל), אשתי חלתה במשהו אחר ממש בסמוך לחיסוני קורונה אשר רצתה לקבל, פחדה אבל הסביבה לחצה ולחצה ונשברה בסוף, עכשיו היא לא תישבר יותר לפחות תעשה מה שהיא רואה לנכון ולא הסביבה (אני אישית לא חוסנתי ואני בקבוצת סיכון- ולאחר שנתיים וחצי של מגיפה חלילה ואני עדיין חי אז זה לא מגפת סוף העולם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?