שאלה דחופה בקשר לנגיעה בכספית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקשר לנגיעה בכספית
    רומי
    27/06/2008

רציתי להחליף סוללה ישנה בנגן MP3 וגיליתי (אחרי שנגעתי בסוללה) שנפלטה ממנה חומצה. לא זכור לי שהיה לי משהו על היד, אבל בכל זאת רצתי לשטוף את הידיים במים וסבון. לאחר מכן קראתי באינטרנט שסוללות מכילות כספית וחומרים מסוכנים נוספים. אני חוששת מאוד, שכן ידוע שכספית גורמת לנזק בלתי הפיך. האם יש לי סיבה לדאגה? בתודה מראש, המודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערב

יובל
    28/06/2008

חלי לא יקרה כלום,שטפת את המים בסבון. יש מאד ילדים שמשחקים אם הבטריות ונוגעים שמים אותם בפה כדי לראות את המוליכות.... ולא קורה להם כלום.אין לך מה לדאוג. ובכל זאת חכי לתגובה של הרופא/ה אם את עדיין לא רגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזל סוללה

ד''ר גרי בלומברג
    28/06/2008

שלום חלי

אם שטפת מיד הסיכוי שהנוזל עשה לך נזק קטן מאוד. ואם כן רק בעור. והיית רואה כוויה או נגע. הבעיה עם כספית היא בליעה או חשיפה ממושכת. הטיפול הנכון לחשיפה הוא שטיפה במים וסבון אז פעלת נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו