מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול ליחה דביקהאלי28/06/2008
אני בן 64 מס' שנים שאני מוציא ליחה דביקה ,, רופא משפחחה הציע דיסקוס לשאיבה. האמת שזה עוזר במקרים קשים. בניגוד פרופ' הציע להפסיק עם זה מבדיקתו וצלומים שהראתי לו ,,אבל בפועל אני סובל בלילות אני חש ציפצופים וליחה מצתברת. מה עושים? פנייה לפרופ' אליעזר קיטאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי29/06/2008לא ציינת שום דבר עליך. האם יש מחלות כלשהן? האם אתה לוקח תרופות קבועות? מעשן בהווה או בעבר? כמה שנים הליחה? האם היא כל היום או בשעות מסויימות? מה היה בבדיקות ובצילומים? האם הדיסקוס עזר? האם בדקו פעם את הליחה לתרבית ו או ציטולוגיה? ללא נתונים אלה קשה ליעץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול ליחה דביקה
אלי01/07/2008לפרופ' אליעזר קיטאי,,תשובתך שאינך יכול ליעץ לי ללא נתונים ,עתה אני אציין אותם, סיפרתי לך שבמשך היום ובעיקר בלילה אני מישתעל עקב ליחה שמצתברת לי בריאות , ובכן אין לי מחלות , אני לא לוקח תרופות קבועות , אכן עישנתי לפני עשרים שנה ,לא כבד, אני סובל מהתופעה חמש שנים ,תקופה זה פוסק היתקררות קלה וזה חוזר , ממצאים: מצב כללי משביע רצון , לב: קולות סדרים ללא איוושות ריאות נקיות, כניסה אוויר תקינה,צילום חזה תקין ,,, , זה סיכום הצילום, אכן הדיסקוס עוזר ,הדבר היחיד שעוזר ,האמת שאני לוקח אותו לא קבוע, מאחר שפרופ' שבדק אותי אמר שאין צורך בדיסקוס,, האמת שלא בדקו הליחה לתרבית או ציטולוגיה ,,,ולא ידעתי על בדיקות כאלו,, אני בן 64 כאמור חזק,, הבעיה גורמת לאי נעימות מאחר שאיו לי ברירה ואני מוציא הליחה ליד הבראות,, איתך הסליחה,,, ותודה על היתיחסותך לתופעה,,,,אני מחכה לתשובתך,,,שלום לך,, אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי02/07/2008עדיין חסר לי נתונים לגבי תוצאות תפקודי ריאות. עצם העובדה שעשנת בעבר יכולה לחולל שינויים שיקרו גם למרות הפסקת העישון. שינויים אלו יתבטאו בתפקודי הריאות ולעיתים אף בצילומים יותר מכוונים מאשר צילום רגיל כגון CT של הריאות. אם יש לך שינויים כרוניים והדיסקוס עוזר לשיעול אפשר להשתמש ו בקביעות, כאשר לעיתים אם הליחה סמיכה ירוקה יש מקום לשקול מתן אנטיביוטיקה. ישנם מצבים שאינם קשורים לריאות עצמן כגון מצב של חזרת חומצה מהקיבה לושט שעלולים לגרום שיעול לילי. אם הבעיה נמשכת ניתן לנסות טיפול בתרופה כגון LOSEC העוזרת לשיעול שמקורו חזרת חומצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)