התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    יובל
    04/07/2008

לד"ר שלום רב שלום רב אני בן 25, במשך שבוע וחצי יש לי רעידות באזור של הלב ,לא רואים את הרעידות אבל מורגש כל הצד השמאלי של האזור רועד למשך כמה דקות כרעידות פנימיות.לפני כן לפני כשבועיים הרעידות האלו היו רק פעמיים במשך יומיים לכמה שניות וממש רעידות כמו רטט של פלאפון ובעוצמה וגם האזור של השד השמאלי רעד .הייתי אצל הרופאת משפחה שלי שאמרה לי שאין לי צורך לבצע בדיקות ללב כי בגיל שלי הסבירות מאד נמוכה .וזהו התעלמה לא אמרה מה זה יכול להיות.רוצה לשאול בבקשה האם זה יכול להיות שייך ללב? דלקת,או משהו ללב קרא משהו? בתודה אברי בדיקות דם שעשיתי הכל יצא תקין.לחץ דם תקין גם כן.אלו בדיקות צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    04/07/2008

כפי שהרופאה אמרה רעידות באיזור הלב יכולות להיות גם מסיבות רבות שאינן קשורות ללב עצמו. יתכנו התכווצויות קטנות של שרירים בדופן החזה לא רצוניות כמו "טיקים". רעידות כאלו מתגברות במצבי מתח ולחץ. הסבירות שהרעידות אצלך מבטאות מחלת לב נמוכה אולם רק הרופא האישי יכול לבסס את מסקנתו כי הוא רואה ובודק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליתי על הבעיה (נראה לי)

יובל
    04/07/2008

שלום ותודה רבה רבה ד"ר על התגובה מאד מודה שאתה לא שופט אותי (: וסליחה שאני לחוץ. הייתי היום במרל"מ בגלל שמאתמול יש לי שיעול שלא עובר למשך כל היום,אמרתי לרופאה שזה גורם לי לכאבי גרון ושיעול שמפריע בנשימה.היא בדקה ואמרה לי שיש לי ריחושים בריאות והגרון כולו נפוח והיה חום 37.9 עכשיו כבר אין.היא נתנה לי כדורים שאלך לקחת אותם עכשיו מהבית מרקחת.אמרתי לה גם על הרעידות שאני מרגיש באזור של הלב היא אמרה לי יכול להיות שזה עצבים ושאפנה לרופאת משפחה בנוגע לזה .אקג היא לא רצתה לעשות.וכעת שאני יושב מול המחשב אני מרגיש עדיין את הרעידות.אבל יכול להיות שזה למעשה הריחושים של הריאות? האם הגיוני? ניסיתי להקשיב לגוף שלי ממש לראות מאיזה מקום זה ונראה לי שזה בין מתחת לשד השמאלי לשד השמאלי עצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    05/07/2008

מציע לחכות להחלמה מבעית השיעול והנשימה ולראות האם הרעידות פסקו. שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו