B קומפלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• B קומפלקס
    יאיר
    13/07/2008

שלום יש לי סימני מחסור בוויטמיני B כמו סדקים בשפתיים,לשון צורבת,וגם קראתי שכדאי לצרוך תוספים מי שנוטל תרופות כמו - "אנפרניל" - וזה כדור שאני משתמש שנים , האם כדאי/ אפשר לצרוך ללא בדיקה ואיזה מינונים ולכמה זמן ? ( הבנתי שמינון עודף יוצא בשתן )? האם יש אמת בזה שהוויטמינים יעילים גם לחרדות ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    B קומפלקס

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    13/07/2008

בכל מקרה רצוי לבדוק בדם את רמת הויטמין ולו כדי לדעת מה הבסיס. אפשר לקחת הויטמין גם אם רמתו לא נמוכה מאוד אולם יעילותו כמרגיע אינה בדוקה. אמנם ישנם תכשירי הרגעה טבעיים בהם הוא
    משמש כמרכיב אולם כאמור יעילותו אינה בדוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הB12 שלי תקין-

יאיר
    13/07/2008

תודה מה עם יתר הקבוצה של וויטמיני B ניתן לבדוק את זה ? מה בקשר למי שצורך "אנפרניל" ,יש צורך ? ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    14/07/2008

כאשר רמות הויטמין בדם תקינות אין צורך לקחת גם אם מטופלים באנאפרניל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו