בירור לגבי אנמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור לגבי אנמיה
    מלי
    15/07/2008

שלום, אני בת 30 וביצעתי בדיקות דם כמעקב שנתי. צירפתי בזאת את התוצאות. 1. האם לפי התוצאות הללו יש לי אנמיה? 2. האם יש צורך להתחיל לקחת תרופות או כדורי ברזל? היות והברזל הוא 45 (פחות מהנורמה). FERRITI N 29.2 LDH 500 IRON 45 VITAMIN B12 -396 14.1 WBC 4.9 RBC 12.4 HB 38.7 HCT 455 PLT 79.3 MCV 25.3 MCH 31.9 MCHC 16.5 RDW 53.4 NEUT% 28.9 LYM% 4.8 MONO% 12.3 EOS % 0.6 BASO % 7.5 NEUT.abs 4.1 LYMP.abs 0.7 MONO.abs 1.7 EOS.abs 0.1 BASO abs אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש, מלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור לגבי אנמיה

הוספת תגובה

• ברזל נמוך

ד''ר גרי בלומברג
    15/07/2008

שלום, מלי

ההמוגלובין שלך תקין לכן לפי הגדרה אין לך אנמיה. הברזל הנמוך יכול להיות קשור לשלב של המחזור החודשי. יהיה נמוך יותר לאחר הוסת. או שהרמה הנמוכה יחסית מציינת התחלה של מחסור בברזל. מחסור בברזל מאוד נפוץ בנשים בגיל הפוריות בעיקר עקב איבוד דם כל חודש בוסת. לא חייבת בשלב זה לקחת תוספת ברזל. אבל אפשר לקופה קצרה. הייתי חוזרת על הבדיקות של ברזל והמוגלובין עוד חצי שנה עד שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו