אי נוחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי נוחות בבטן
    בתיה סגל
    24/07/2008

שלום רב, אני בת 41 בריאה ולא נוטלת תרופות. מזה כשבוע ימים יש לי הרגשת אי נוחות בבטן אשר באה לידי ביטוי במעט נפיחות, אני שומעת מידי פעם רעשים בבטן כמו תנועה של מיצי קיבה ואני עושה גרפסים (סליחה שאני רושמת את זה), מעבר לכך אתמול אכלתי בעבודה דנונה ולאחר מכן כאבה לי הבטן וזה עבר לי אחרי שתיית כוס תה. כמו כן היציאות שלי סדירות לחלוטין. שאלותיי הן : האם זה קשור לעונת הקיץ ? אולי אכלתי פרי שלא התעכל כראוי בקיבה? האם זה אמור לעבור לבד ? למרות שלא נראה לי מכיון שזה כבר שבוע ימים. אשמח לקבל את תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי נוחות בבטן

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    24/07/2008

התיאור שלך נשמע מתאים להפרעה בפעילות הקיבה. הדבר בהחלט יכול להיות משהו חולף מעצמו כגון תגובה למאכל מסויים או זיהום וירלי. מאידך יש מצבים שונים הגורמים לתסמינים כאלה ודורשים טיפול ספציפי, למשל בקע סרעפתי. קצורו של דבר, מומלץ להבדק אצל רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו