דחוףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףף
    נטלי
    31/07/2008

שלום! אני בת 16 וכשרק נולדתי(באוקראינה) אז עשו לי חיסון נגד חצבת. והסימן מהחיסון נישאר לכל החיים. אז היום גירדתי את היד ובטעות גירדתי גם אותה ממש חזק. וכל האזור ניהיה לי אדום. ועכשיו שעברו כבר 4 שעות מאז שזה קרה, אז עדיין יש אדום ליד הסימן של החיסון. רציתי לדעת מה זה יכול לליהיות שעדיין יש סימן אדום? ומה יכול היה ליהיות עם בטעות הייתי תולשת את הסימן הזה? האם לא יכל היה ליהיות סרטן? בבקשה תענה לי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףף

הוספת תגובה

• לא יהיה סרטן

נטע
    31/07/2008

אני לא רופאה, אך רציתי מאד להרגיע אותך. אל תילחצי. האדום יעבור, העור יבריא. מזה שמגרדים צלקת - לא נוצר סרטן. אם כבר יכול להיווצר משהו - זה צלקת נוספת על הצלקת הקיימת (לי זה היה ככה). אל תגרדי את האזור יותר! בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודם בצלקת

ד''ר גרי בלומברג
    01/08/2008

שלום, נטלי

אני מניחה שהאודם כבר נעלם אבל גם עם עוד לא, אין מה לדאוג. עור מצולק נשאר רגיש יותר ולכן נעשה אדום בגירוד. אם זה עדיין ללא שינוי ביום ראשון או שיש דימום או חתך - תפני לרופא/ת המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו