מתח נפשי וקפיצות של שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח נפשי וקפיצות של שרירים
    יאיר
    01/08/2008

שלום.אני בן 27 ובשנה האחרונה אני סובל מתחושה של עלייה חריפה במתח הנפשי,קפיצות של שרירים בכל הגוף(ידיים,רגליים,פנים) ומועקה פנימית קשה. זאת ללא כל סיבה שמצדיקה זאת! (פרט לכך שכל פעם שקופץ שריר אני בחשש מכך) איני נוטל תרופות וגם לא תוספי מזון. הדבר הזה נמשך כבר שנה בא והולך בעוצמות שונות ונמשך רוב שעות היום. זה התחיל להופיע לפני כשנה ברגע שהפסקתי תרופה בשם רמוטיב באופן חד.(בה השתמשתי כחודשיים). נניח שזוהי גמילה או שוק לגוף? כמה זמן זה נמשך? שנה? ביצעתי בדיקות דם כולל THS ו-B12 התוצאות היו בסדר ללא חריגות (בוצעו הבדיקות פעמיים). נשללה גם בעיה נוירולוגית ע"י בדיקת EMG מקיפה ביותר. איך אפשר לעזור לי כרגע?ומהי הבעיה המאובחנת? רופא משפחה שלי לא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתח נפשי וקפיצות של שרירים

ד''ר גרי בלומברג
    02/08/2008

שלום, יאיר

לא נראה לי שההפסקה הפתאומית של הרמוטיב אחראית לתלונות שלך.

עברת בירור די מקיף בכיוון הגופני - האם שקלת שמדובר בבעיה של חרדות אם או בלי דיכאון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו