מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות -אוסף דבריםגילי11/08/2008
לד"ר שלום רב אני בן 25 בחור בריא בדרך כלל. יש לי כאבים באזור הצוואר.בעת הורדת הראש הכאב מתגבר ואם החזרתו אחורה הכאב מתפשט בסביבה של החוליות בנקודה של החוליות הראשונות בין עמוד השדרה לצוואר. ומדיי פעם משפיע על גב תחתון ועל מקום נקודתי באמצע הגב.ויש כאב בבית החזה מתחת לצוואר. ומדיי פעם באזור של השד השמאלי כמו כן יש כאב בחיבור של הכתף ותחושה של דחיסה סגירה ושחרור במשך כמה פעמים שם. מתחתי או קרעתי גיד בכף היד.מה שגורם לחום בכף היד וכאבים מאד. וסובל מכאבי ראש כבר שבועיים גלים,כאבים כמו זעזוע .וזרמים שבקוד קוד הראש בגלים נעים בעיקר במרכז הראש,למעלה,באזור המצח כאבים ,וחולשה כללית. ולפעמים אני אפילו תופס כבר את הראש מרוב תחושה לא נעימה .היום הופיעו גם סחרורות יש לי שן בינה שאני צריך לעקור אותה ,נקבע לי תור לסוף שבוע הבא. רוצה לדעת בבקשה, האם הכאבי ראש יכולים להיות מהשן בינה ? או אולי אפילו מהצוואר ומהכף יד והכתף? האם הכאב של הכתף יכול להיות משהו שמקורו לבבי חס וחלילה? בתודה רבה גיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות
ד''ר גרי בלומברג12/08/2008שלם, גיל
ראשית כל - תפנה לרופא/ת המשפחה לבדיקה. בלי בדיקה גופנית מאוד קשה להגיע למסקנה.
בעיות שיניים יכולות לגרום לכאבי ראש. כמו כן גם בעיות בצוואר.
לגבי הכתף לא נשמע כמו כאב שקשור ללב - רופא/ת המשפחה י/תקבל פרטים נוספים ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)