גובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גובה
    מתן השמנמן
    18/08/2008

אני בן 17 ואני מטר 1.63. לא הייתי בטוח שזה המקום לשאול אבל אני אשאל בכל זאת. נראה לכם שיש לי עוד סיכוי לגבוה?...אם אבא שלי 1.72 ואימא שלי 1.65 בערך? והאם שינה באמת עוזרת לגביהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גובה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    19/08/2008

קשה לענות על שאלתך ללא פרטים נוספים שחסרים לי כגון מתי התחלת את ההתפתחות המואצת לגובה וכו'. על פניו נראה לי שיש אפשרות עדיין להוסיף מעט בגטבה אם כי הצפי כנראה שתהא בגובה דומה להורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב

מתן השמנמן
    19/08/2008

אני חושב שההאצה בגובה הייתה בין גיל 15 ל16 בעוד שרוב הבנים לפי מה שאני רואה מתחילים את ההאצה בגובה בגיל 16-17. וסתם כשאלה כלללית, זה הגיוני שהאצה בגובה תהיה מעל גיל 17 או שזה כבר חסר סיכוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    19/08/2008

כאמור בתשובתי הקודמת לא נראה לי שתוסיף מעבר לסנטימטרים בודדים בגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו