לד"ר אביבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אביבית
    גילי
    26/08/2008

לד"ר שלום רב. מכיוון שאני סובל כ8 חודשים מהכאבים בכתף ומאזור הצוואר ובעת לחיצה כואב לי שם. אז אני מנסה לרדת מהעניין שזה מהלב.מה שגם אני לא מתעלף חס וחלילה. וגם לא קורה משהו מיוחד.חוץ מתיששות חולשה והרגשה לא טובה ונוחה . כי יש גם בצד של הבטן של הצלעות כאב.אבל ככל הנראה זה הכל קשור לשרירים תפוסים. במידה וזה היה מהלב חס וחלילה,היה אמור לקרות משהו או הייתי אמור לעלות כבר לאחר גג חודש? בגלל שהייתי נראה אחרת או הכאב היה אחרת,ובנוסף הייתי צריך להתעלף חס וחלילה. בתודה לירוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אביבית

הוספת תגובה

• כאב בחזה

ד''ר אביבית גולן כהן
    27/08/2008

לירוי שלום
    סביר מאוד שאתה צודק, הכאב שאתה מתאר מתאים מאוד לכאבי שרירים.

יחד עם זאת צריך לזכור שני דברים חשובים:
    1. תאור התלונות אינו מספיק כדי לקבוע אבחנה. לבדיקה הגופנית ולעיתים לבדיקות עזר נוספות תתכן תרומה השופכת אור חדש על האבחנה.
    2. הנטייה שלנו כרופאים, היא , לשלול קודם את הדברים מהם אנו מפחדים, גם אם הסבירות שאכן הם קיימים מאוד נמוכה. בצורה זאת אנו מונעים מעצמנו טעויות מצערות.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו