מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר אביביתגילי26/08/2008
לד"ר שלום רב. מכיוון שאני סובל כ8 חודשים מהכאבים בכתף ומאזור הצוואר ובעת לחיצה כואב לי שם. אז אני מנסה לרדת מהעניין שזה מהלב.מה שגם אני לא מתעלף חס וחלילה. וגם לא קורה משהו מיוחד.חוץ מתיששות חולשה והרגשה לא טובה ונוחה . כי יש גם בצד של הבטן של הצלעות כאב.אבל ככל הנראה זה הכל קשור לשרירים תפוסים. במידה וזה היה מהלב חס וחלילה,היה אמור לקרות משהו או הייתי אמור לעלות כבר לאחר גג חודש? בגלל שהייתי נראה אחרת או הכאב היה אחרת,ובנוסף הייתי צריך להתעלף חס וחלילה. בתודה לירוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה
ד''ר אביבית גולן כהן27/08/2008לירוי שלום
סביר מאוד שאתה צודק, הכאב שאתה מתאר מתאים מאוד לכאבי שרירים.
יחד עם זאת צריך לזכור שני דברים חשובים:
1. תאור התלונות אינו מספיק כדי לקבוע אבחנה. לבדיקה הגופנית ולעיתים לבדיקות עזר נוספות תתכן תרומה השופכת אור חדש על האבחנה.
2. הנטייה שלנו כרופאים, היא , לשלול קודם את הדברים מהם אנו מפחדים, גם אם הסבירות שאכן הם קיימים מאוד נמוכה. בצורה זאת אנו מונעים מעצמנו טעויות מצערות.
רק בריאות
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)