מערכת העיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת העיכול
    אבי
    02/09/2008

ערב טוב מזה כיומיים יש לי תחושה שאני לא מתרוקן ביציאה ויוצא עד 2-3 ביום במקום פעם אחת בבוקר לאחר הקימה באופן רגיל. כמו-כן היציאה לפעמים רכה מאוד ולפעמים נוטה למיימית מעט בצבע חום בהיר מהרגיל נוטה לצהוב, הניגוב הסופי בצבא צהבהב. הבוקר שוב היתה לי יציאה בבקור כאשר היא הדיפה ריח חריף ופי הטבעת צרב לאחר בזמן ולאחר היציאה, כאילו היציאה היתה חומצית או דבר דומה. במהלך היום שוב יצאתי 2-3 פעמים נוספות פעמיים רכה ופעם נוטה למיימית כאשר במהלך היום גם הרגשתי כאב בטן חלש (כמו עוית) שגרם לי לתחושה של רצון ליציאה נוספת. רציתי לדעת האם התופעה דורשת בדיקה והתייחסות דחופה ? מה יכולה להיות הבעיה והאם צבע וריח הצואה בעייתי ויכול לרמז על בעיה ? האם יש לפנות לרופא או שניתן להמתין עוד מספר ימים לראות מה קורה ? האם יש דיאטה מומלצת או המלצות נוספות בנושא האוכל בזמן זה ? אני מודה על תשומת הלב ועל כל עזרה ורעיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת העיכול

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    03/09/2008

על פניו לא נשמע מצב דחוף או מדאיג. הסיבה עלולה להיות דלקת חולפת במעי. אם תוך 3-4 ימים הכל חולף אין צורך בבדיקות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו