מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדיין חוששחושש09/09/2008
שלום לך, התכתבנו בעבר. להזכירך, לאחר תלונות של כאבים חזקים וכרוניים ברום הבטן ובעת בליעת מזון, במעבר של האוכל לקיבה, עשיתי בדיקות מקיפות ללא ממצא אורגני ממשי, למעט בקע סרעפתי גולש קט. הבדיקות כללו: מנומטריה, PH, גסטרוסקופיה, אולטרא סאונד בטן, סי טי חזה/בטן/אגן, צילום חזה, אקו במנוחה/מאמץ, אקג, תפקודי ריאות, שלילת הילוקובקטר פילורי. גם בדיקות הדם יצאו תקינות למעטIgG גבוה עליו חזרתי בביה"ח בו אני עובד ובנוסף עשיתי אלקטרופורוזה של חלבונים בדם בעקבות. יצאו לי התוצאות הבאות: IgG = 16.6 - המקסימום המותר זה 16 (לפני שבוע עשיתי ויצא 18.7) IgA = 2.38 IgM = 0.98 Protein, total = 88 - המקסימום המותר זה 83 Alburmin(EP) = 53.1- המקסימום המותר זה 50 Alpha I – glob = 1.4 Alpha II – glob = 7.6 Beta – glob = 9.6 gamma – glob = 9. המקסימום המותר זה 15 CRP<0.5 ממתין כרגע לתשובות מביופסיות שלקחו לי אמש בגסטרוסקופיה מהתריסריון ומהקיבה. כרגע לוקח לנטו 30 מ"ג פעם אחת ביום ללא הקלה בכאבי הבטן הכרוניים. האם יש לי ממה לחשוש מזיהום בקיבה, שלא גילו עד כה חרף כל הבדיקות שעשיתי, ושאולי גורם לי לכל הכאבים בבטן ובאכילה? האם חלילה יש קשר להתפתחות איטית של מיאלומה נפוצה? האם רצוי להמשיך לבצע בדיקות נוספות כמו אלקטרופורוזה של השתן ובן ג'ונס? ולסיום: על מה החריגות האלה מעידות????? תודה רבה על התייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר gamma – glob = 16.5 המקסימום המותר
חושש09/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי09/09/2008ה"חריגות" בעיני אינן חריגות. קשה לי להאמין שיש זיהום בקיבה הגורם סבל מבלי שבגסטרוסקופיה יראו זאת. המחשבה על מיאלומה נפוצה אינה רלבנטית. לפי תחושתי אתה תקוע בנסיונות בדיקה ואבחון וכך מצב הרגשתך לא ישתפר. עליך לעבור להתמקד בריפוי והבראה. ריפוי לא בהכרח תלוי בהגדרת מנגנון פתופיזיולוגי של תופעה. הרבה פעמים מרפאים סימפטומים ללא קשר למנגנון המדוייק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)