שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    ארי
    09/09/2008

1. הייתי בביקור אצל כיר' ובמכתב היה כתוב " ... מעלים אפשרות של " .gastric G" , מה זה אומר ? תודה 2. אני סובלת מאנימיה ( כתוצאה מדימומים חוזרים מהקיבה - פעם אחרונה לפני כחודשיים וקבלתי שתי מנות דם ועל ההימוגלובין ל- 10.3 ) , בתמונה כזאת , כל כמה זמן עלי לבצע בדיקות דם ? 3. מתי בד"כ מנתחים כיב קיבה (אם נשלל הסרטן) ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• B12

ארי
    09/09/2008

סליחה עוד שאלה , האם זה נכון שאדם שעובר כריתת קיבה כ-70 % ממנה , חייב לקחת זריקה של B12 כל שלושה חודשים לכל החיים , אפילו אם הוא בנורמה ? 4.20- 0.35 mIU/L 0.72 TSH 670- 180 pmol/L 664 VITAMIN B12 291.0- 10.0 ng/ml 15.0 FERRITIN תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• B12

ד''ר גרי בלומברג
    12/09/2008

שלום

אם הערך תקין לא נראה שיש צורך בזריקות כעת. אבל המצב כעת משקף מאגרים שהיו ולאט יתרוקנו. צריך לעקוב לאחר רמת ה B12.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר גרי בלומברג
    12/09/2008

שלום

1. לא מוכר לי הביטוי. gastric מתיחס לקיבה. G לא ברור לי.
    2. אם אין עוד דימום פעיל הייתי חוזרת לאחר חודשיים-שלושה. תתיעצי ברופא/ת משפחה שלך.
    3. יש להפנות את השאלה לפורום כירורגים. הדברים משתנים מפעם לפעם ואני לא מעודכנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו