כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    שרון
    10/09/2008

שלום רב אני בן 25 במשך שלושה ימים שלמים ,יש לי כאבי ראש נוראיים . לחצים על הראש בקודקוד הראש ובצדדי הראש,שגורמים לחולשה וסחרורות. הרגשה גם של אי יציבות.הלחצים של הראש מרגישים כמו ששמים כובע שהוא קטן ולוחץ בצדדי הראש. האם זה יכול להיות מיגרנה ? או שאולי מדובר במשהו אחר ,מה צריך לבדוק הכאב בלתי נסבל בתודה גילי נ.ב ריססו את הגינה נגד קרציות שלנו ואחי ניקה את האזור אם הידיים ונחתך,האם מגע של פצע פתוח בחומר הדברה נגד קרציות יכול לגרום למשהו ? הוא המשיך לנקות אם הדם ולאחר מכן שתף במים וסבון ומרח פוטידין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• המשך

שרון
    11/09/2008

מדודו לי לחץ דם שיצא 160/95 דופק 75 האם זה נורמלי או גבולי? מה יכול להיות הכאב ראש והסחרורות. לחץ או חרדה מהפחד של לדעת מה זה יכול לגרום ללחץ דם שכזה? בתודה גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר גרי בלומברג
    12/09/2008

שלום, גילי

במקרה של כאב ראש יותר מיום-יומיים או שלא מגיב לנגד כאבים מאד כדאי לפנות לרופא/ת המשפחה לבדיקה. רוב הסיבות לכאב ראש אינן מסוכנות אבל רק רופא/ה יכול/ה לשלול דברים חשובים.

לגבי אחיך אם אין אודם או רגישות באזור אין מה לדאוג. חשוב לברר אם חוסן נגד טטנוס ב 5 שנים האחרונות ואם לא, לסור למרפאה תוך 72 שעות לקבל את החיסון. ניתן לפנות למוקד חרום כמקובל בקופתו אם עד יום ראשון יעברו יותר מ 72 שעות. אם יש אודם, רגישות או מוגלה - לפנות לעזרה רפואית.

בהמשך ציינת לחץ דם גבוה - שיכול לגרום לכאבי ראש או ההפיך - כאב מעלה לחץ דם. חשוב שתיהה במעקב לחץ דם ושל רופא/ת המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו