מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות שרירים וחרדהאפי13/09/2008
פניתי לפורום זה מספר פעמים עם בעייתי וארצה לעדכן והתייעץ עקב ההפתחויות. אני בן 26 ונטלתי מספר צמחי מרפא ותוספי מזון בניסיון לטפל "באופן טבעי" בחרדה קלה. לאחר תקופה של ניסינות טיפוליים של 3 שנים,התחילו אצלי התכווצויות/רעידות בלתי רצוניות של איברים בגוף כמו שרירי ידיים,רגליים,ישבן,גב וצאוור מה שעורר חרדה חזקה וירידה במשקל. הפסקתי מייד עם כל התוספים למינהם. אבל הבעיה עדיין נמשכה ביתר שאת והכניסה אותי למעגל של חרדה. ביצעתי בדיקות דם מקיפות(כולל CPK,בלוטת התריס,B12) -הכל תקין כולל בדיקות נוירולוגיות EMG + בדיקה לפעילות ספונטנית של השריר-גם שם הכל תקין. מכאן,שהמליץ הרופא על טיפול להרגעה להפחתת התופעות. התחלתי עם קלמנרבין,עברתי לקלונקס למשך שבוע - מה שמעניין שדווקא תחת השימוש בתרופות ההרגעה הרעידות בגוף החריפו! אני ממש חסר אונים.מה אפשר לעשות כאשר תרופות ההרגעה מחמירות את הרעידות/ההתכווציות בשרירים? האם רצוי להפסיק כל תרופה המשפיעה על מערכת העצבים המרכזית או שדווקא לעבור לתרופות חזקות יותר כמו רסיטל'/ציפרלקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות שרירים וחרדה
ד''ר גרי בלומברג13/09/2008שלום, יאיר
שתי הגישות הגיוניות. אם תפסיק כל התרופות יש לחכות לכחודש לראות אם הכל נעלם.
אם תתחיל רסיטל או אחד ממשפחתו יכול לקחת חודש או מעט יותר לקבל השפעה טובה. הסיפרלקס אמור להשפיע מהר יותר.
ניתן לנסות "להיגמל" ואם אין הטבה לעבור לתרופות.
אני גם חושבת שחלק מהבעיה הי ההתעסקות שלך בתלונות. כדאי להעסיק את עצמך בפעילות גופנית, תחביבים, עבודת התנדבות וכד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)