עזרה מהרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מהרופא
    אפי
    24/09/2008

שלום.אני בן 26 וסובל מהתקפי חרדה. לפני התרופות שמציאה הרפואה הקונבנציונלית החלטתי ללכת על תרופה צמחית CALMANERVIN אני לוקח 3 כדורים ביום (לפי ההוראות היצרן) כבר במשך 19 יום. עדיין,לא ניכר שיפור בהרגשה ויש אפילו תחושה של החמרה מסוימת,חולשה,עייפות עם תחושה של כאבי בטן שהופיעו ביומיים האחרונים. אני יודע שצריך סבלנות עד שהחומרים הפעילים משפיעים ולעיתים לוקח גם עד 6 שבועות (כמו ברוב התרופות ממשפחת הפרוזק). האם רצוי להתעזר בסבלנות ולהמשיך עם התרופה למרות התופעות של ההחמרה וכאבי הבטן? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה מהרופא

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גרי בלומברג
    26/09/2008

שלום, אפי

CALMANERVIN אמור לעבוד די מהר אבל מעויד למצבים קלים. אם אין תגובה לאחר כמעט 3 שבועות, אני ממליצה לעבור לטיפול קונבנציונלי. תפנה לרופא/ת המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה ובריאה

ד''ר גרי בלומברג
    26/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו