מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בעניין לחץ דםיעקב25/09/2008
אני בן 53 ומקבל אנלדקס 20 מ"ג ליו באופן קבוע. לפני שלושה חודשים החל חוסר סדירות בולט בלחץ הדם שלי. היו עליות וירידות תכופות במשך היום. לא עליתי במשקל ולא השתנה משהו מהותי באורח החיים שלי. עשיתי בדיקות רבות כולל אקו לב ומדידת לחץ דם במשך 24 שעות ולא מצאו שום דבר שחשוד כגורם לבעייה. הרופא החליף לי את התרופה לאוקסאר וחוסר הסדירות נמשך. לפני חודש מישהו המליץ לי על שימוש בתדרי קול שמיועדים לאיזון לחץ דם. הורדתי תדר כזה מהאינטרנט והקשבתי לו במשך מספר ימים ולחץ הדם שלי החל להתייצב סביב 70 120 מאז המצב חזר לקדמותו ולחץ הדם שלי מאוזן לחלוטין. השינוי בתרופות הוא שאני לוקח עכשיו אוקסאר במקום אנאלדקס. השאלה שלי האם ייתכן בכלל שדבר כזה כמו טיפול בתדרים באמת יכול לעזור? או שפשוט היתה בעייה שחלפה והדברים הסתדרו מעצמם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בלחץ דם
ד''ר גרי בלומברג26/09/2008שלום, יעקב
לחץ דם משתנה כל הזמן אבל לרוב לא בשינויים גדולים.
אם הטיפול בתדרי קול עזר - אין להתווכח עם הצלחה. יכול להיות שזה גרם לרוגע וכך עזר. אבל לא משנה - עבד!
אם זה היה במקרה? לא נידע.
שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)