האם קלמנרבין ממכר??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קלמנרבין ממכר??
    א.
    02/10/2008

שלום רב, אני הפסקתי לעשן לפני כחודש (עישנתי קופסא לערך במשךה26 שנים), ובמשך תקופה זו של חודש, לקחתי 3-4 פעמים כדור קלמנרבין ( אחד בכל יום). האם ניתן לעבור את תקופת הגמילה בדרך זו, כשאני מרגישה ש"הסעיף עולה" (לדברי בני משפחתי) ולקחת כדור? האם יש משהו טבעי ועדיף למטרה זו?? אודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם קלמנרבין ממכר??

הוספת תגובה

• הכדור אינו ממכר

דן
    03/10/2008

הכדור לא ממכר וניתן לקחת במשך מספר חודשים רצוף. רק שים לב,אם אתה לוקח 3-4 כדורים למשך יותר משבועיים יש להפסיק בהדרגה, זאת אומרת לקחת 3 כדורים שבועיים, אח"כ 2 כדורים שבועיים, אח"כ כדור אחד שבועיים ואז להפסיק. למרות שזה צמחי וטבעי,הפסקה בבת אחת של חומר לגוף גורמת שם זעזוע! בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלמאנרבין

ד''ר גרי בלומברג
    04/10/2008

שלום, א'

קודם כל אני מבקשת סליחה על התשובה המאוחרת. העיקוב עקב החגים. שנה טובה וגמר חתימה טובה!

כל הכבוד על הפסקת העישון!!!

שימוש בקלנרנקבין פה ושם כאשר יש צורך הוא דרך טובה להתמודד. כמה שידוע לנו המרכיבים אינם ממכרים וניתן לקחת זמן ממושך. המרכיבם בקלמארבין טבעיים וכוללים ויטמינים.

לא מוכר לי הצורך לרדת בהדרגה כפי שציין ד.. איך שלא יהיה לפחות לכדור ביום בממוצע אין בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו