מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם ודופקנועם05/10/2008
שלום לכולם, אני בת 21 שוקלת 60 וגובהי 171... הלחץ דם שלי הוא 94/56 והדופק 56.... מדידה נוספת 99/65 דופק 54... מזה אומר? האם זה נמוך מדי? אני עושה הרבה מאוד ספורט אז הדופק כנראה בגלל זה נכון? זה טוב דופק כזה? מצד שני יש לי טריגליצרידים בדם ברמה של 169... הבנתי שזה נחשב גבוה... כולסטרול בכללי הוא טוב- "טוב" 65, "רע" 113 שזה בטווח... מלימודי ביולוגיה למדתי ששומנים בדם וכולסטרול מצרים את העורקים ומעלים את לחץ הדם.. אז אצלי זה לא ממש קורה (שזה טוב חח) אבל זה סותר.... איך זה יכול להיות? ואיך אני מורידה את הטריגליצרידים (הספורט לא עוזר, אני מתאמנת כבר הרבה מאוד זמן ובבדיקות דם זה תמיד בסביבות המספר הזה)... רוצה גם לציין שאני לוקחת גלולות "יסמין"... שלקחתי גלולות "דיאנה" כחודש הכולסטרול שלי היה כל כך גבוה!!! תודה, נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי07/10/2008מדידות לחץ הדם והדופק שלך תקינות. הטריגליצרידים מוגברים באופן מינימלי. הפחתת אוכל מתוק עוזרת לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)