מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הירדמות שפתייםקובי09/10/2008
לד"ר שלום רב מזה 4 ימים יש לי תחושה של השפתיים שהן נרדמות לי וחלל צד שמאל לחי ופנימי בצד נרדם ויש זרמים ותחושה של עיקצוצים כמו נמלים הולכים על השפתיים,ככל הנראה כתוצאה של שן בינה שיש בה חור וצריך לעקור אותה.יש לי תור למחר.אחרי 4 חודשים שהתור כל הזמן נדחה מסיבות כאלנה ואחרות.אז עכשיו אני רואה שחייב לעשות את העקירה כי כבר כואב לי.אבל חושש שאולי מדובר בדלקת או חס וחלילה בזיהום עם דברים אלו וזה לא נרפה למשך כל היום התחושות דומה להרגשה שמקבלים ברגע שעושים זריקה בפה.היו מספר כאבים שהרגשתי שכבר מגיעים לעין ולראש ולאזור האוזן.האם יכול להיות שהמחושים האלו הם ממקור אחר או שסביר להניח שזה מהשן בגלל שהשן כואבת לי ויותר ממוקד שם הכאב.ובנוסף האם יכול להיות שיש דלקת בגלל הכאבים והסימנים האלו,האם מותר לעשות טיפול שיש דלקת? הבנתי שצריך לקחת אנטיבוטיקה עם יש דלקת.היה לי חיידק הילובקטר לפני שנה והשבוע היה לי וירוס בקיבה.ככה שלא ממש מותר לי אנטיבוטיקה,היש דבר חילופי או שחייבים אנטיבוטיקה. בתודה יוסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי10/10/2008נראה לי שקודם כל עליך לטפל בעניין השן. לא ברור לי למה אסור לך אנטיביוטיקה. אם רופא השיניים ימליץ על אנטיביוטיקה אתה יכול לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)