צמרמורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמרמורות
    קרן
    10/10/2008

שלום רב, אני בת 25 ולאחרונה החלה אצלי תופעה מוזרה מאוד. במהלך כל היום כל כמה זמן (חצי שעה עד כמה שעות) יש לי צמרמורת ממש חזקה ברגל ימין כלומר בירך. זה כבר קרה לי לפי חודשיים ועבר מעצמו לאחר שבוע. מה זה? תודה וחחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמרמורות

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    11/10/2008

אני מבין שבמונח "צמרמורת ברגל" את מתכוונת לרעידות ברגל? רעידות לא רצוניות הינן תופעה עצבית. לא תמיד יש סיבה ברורה לכך. כדאי שתתייעצי עם נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בדיוק

קרן
    12/10/2008

לא הכוונה לצמרמורת שגורמת ל"עור ברווז" ללא רעידות תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    13/10/2008

התופעה אינה מוכרת לי כתופעה המבטאת בעיה רפואית. הייתי ממתין ועוקב כאשר הצפי שזה יעבור בקרוב. אם יתמשך מעבר לשבועיים שלושה נוספים פני לרופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו