לחץ נורא -זקוקה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ נורא -זקוקה לתשובה
    מיכל
    24/10/2008

ערב טוב . בת 52 משקל 85 גובה1.60. סובלת מכולסטרול - מטופלת ביום שבת בערב חטפתי חולשה נוראית עם לחץ נוראי ברקות. מדדתי לחץ דם והוא היה גבוה 151.93 למחרת התעוררתי עם אותן תופעות, והלחץ בראש רק החמיר. פניתי לרופאת המשפחה , והיא נתנה לי כדורים להורדת לחץ דם. לופרסור- 1 ביום. אצלה במדידה היה 17090 כל היום הרגשתי לא טוב. למחרת ביקרתי אצל רופא מחליף. ביצע א.ק.ג, שהיה תקין. לדעתו, החולשה לא שיכת ללחץ הדם. אתמול חזרתי לרופאת המשפחה בטענה שהמד לחץ דם הדיגיטלי בביתי מראה על אי סדירות. כאשר שמעה שכואב לי בלסת די נלחצה.כמו כן החליפה לי את הכדור לדילטם 3 פעמים ביום והוסיפה אספירין. ושלחה אותי לבדיקת אקו לה , הולטר לב . ארגומטריה במאמץ לפי בקשתי וכן הולטר לחץ דם ברצוני להדגי ש, שאני אדם חרד מאוד, לחוץ מאוד. רואה רק שחורות.... בטוחה שיש לי סתימות בלב. אבי עבר 3 התקפי לב+מעקפים. כל פעם נכנסת לסרט של מחלה , מבצעת בדיקות ונרגעת. רופאת המשפחה הזהירה אותי לא להתחיל להשתגע וללכת לרופאים פרטיים -מכירה אותי . לא התאפקתי וכבר אתמול פניתי לקרדיולוג. ששלח אותי לבדיקת מיפוי לב. הסיבות: כולסטרול גבוה, מטופלת השמנת יתר, חוסר פעילות גופנית, רקע משפחתי. הדילמה : לאילו בדיקות לפנות: לשלה או של הרופא הקרדיולוג בעיקר לאור העובדה שהיתה כתבה לפני שבוע על הסכנה בבדיקת מיפוי לב. סובלת עכשו , חולשה נוראית ,כאב בלסת ות ולחץ בראש. המקרין לאזור העינים תוך כדי הליכה הלחץ בראש וברקות מחריף וכן הלחץ בשתי הלסתות.האם יש קשו ללב? אני בלחץ נוראי. רואה את עצמי כבר בניתח מעקפים-צנתור. האם החולשה קשורה? על מה מוכיח אי סדירות בקצב הלב, אותו סימן המופיע על צג מכשיר המדידה ? ג. האם מדובר בסכנה. בתודה מראש תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ נורא -זקוקה לתשובה

הוספת תגובה

• לחץ נורא

ד''ר אביבית גולן כהן
    25/10/2008

אורנה שלום
    בהתחשב ברקע הרפואי שלך ובאוסף הסימנים שאת מתארת יש אבחנות רבות הבאות בחשבון.
    אחת מהאפשרויות היא מחלת לב פעילה.
    לכן, אם התלונות קיימות עלייך להבדק בהקדם האפשרי ע"י רופא , רק הוא ידע האם מדובר במצב מסוכן!!

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו