מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרתמירי25/10/2008
שלום דוקטור: אשה בת 59 כולסטרול גבוה שומנים בדם לחץ דם מטופלת בכדורים. בינואר 2008 עברתי בדיקות דם סוכר היה לי 96. אתמול בערב הייתי אצל חברה לאחר יום של קפה עם סוכר ואוכל מדדתי את הסוכר התוצאה היתה 140 לאחר שעתיים שוב מדדתי והופ 163. כמובן שנלחצתי . האם זו סכרת? היות ובכל הבדיקות שעברתי לא העליתי בדעתי שמא יש לי סכרת? וכמו שהבנתי מחברתי שלכל אדם נורמלי אילו הם תוצאות בערב.האם זה נכון? מתי הבדיקה האמיתית בבוקר? מאוד רוצה לשמוע את חוות דעתך. אני מאוד היפוכונטרית. תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד''ר אביבית גולן כהן25/10/2008מירי שלום
אבחנת סוכרת תיקבע באחד משלושת המצבים הבאים :
בבדיקת דם שנעשתה לאחר צום נמצאה רמת גלוקוז בדם הגבוהה מ- 126 מ"ג/ד"ל.
בבדיקת דם שנעשתה שעתיים לאחר מבחן העמסת גלוקוז (מתן 75 גרם של גלוקוז בשתיה)
נמצאה רמת גלוקוז בדם הגבוהה מ- 200 מ"ג/ד"ל.
אדם עם תסמינים קלאסיים של סוכרת (צמא, שתיה מרובה, השתנה מרובה , ירידה
במשקל) ובבדיקת דם אקראית (לא לאחר צום) נתגלתה רמת גלוקוז הגבוהה מ- 200 מ"ג/ד"ל.
לפי התיאור שלך אין תמיכה לאבחנה של סוכרת.
היות שיש לך גורמי סיכון אחרים כמו שומנים בדם ויתר לחץ דם , אני ממליצה לך לעקוב אחר ערכי סוכר בצום אחת לשנה.
רק בריאות
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)