קור וחום נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קור וחום נמוך
    אבי
    08/11/2008

שלום היום בבוקר הרגשתי קור חריג (תחושה שקר לי) בגוף אך בעיקר ברגלייים. לתחושת הקור התלוותה תחושת חולשה ועייפות רבה כאילו אני מרוקן מכל אנרגיה. מדדתי חום והתברר שחום הגוף הינו 36 (ביצעתי 3 מדידות כדי לוודא ואכן בכולם 36 מעלות). האם טמפרטורה זו של הגוף היא לא נמוכה מידי ? האם יתכן כי כל הסימפטומים שתיארתי מקורם בקור ? האם מקור כל הסיפור בקור או שיש מקום לביצוע בדיקות כלשהן, בדיקת רופא ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קור וחום נמוך

הוספת תגובה

• המשך .....

אבי
    08/11/2008

אני מרגיש חולשה די רבה, כאילו אני איזו בובה על חוט ששיחררו אותה. יש לי גם קצת רעד, אבל לא כמו של קור ככל הנראה, עיניים מאוד עייפות ותחושה כללית לא טובה. האם כל זאת מקור ? האם דורש התייחסות מיידית ? האם מסוכן או דורש טיפול דחוף ? תודה, אני מוטרד. (אגב, יציאות לשירותים רבות מהרגיל, עד כה 3 פעמים, עם יציאות רגילות, לא שלשול ולא עצירות, רק תחושה של רצון ליציאה מידי פעם).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר אחרון באמת

אבי
    08/11/2008

מדדתי לחץ דם בחצי השעה האחרונה. (3 פעמים בהפרשים של 5 דקות). הקריאה הגבוהה ביותר היתה 148/95 וממוצע הקריאות הוא 142/95 (שתי הקריאות האחרונות התייצבו על 135/93( דופק ממוצע 96 תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    08/11/2008

חום הגוף תקין. לחץ הדם גבוה במידה קלה, אינו מסביר את תחושותיך. התלונות שאתה מתאר אינן ספציפיות למצב מסויים. אם הינך חש שלא בטוב תקופה ממושכת ולא נבדקת אצל רופא המשפחה כדאי לעשות זאת,.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו