מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטה בבית שחיבתיה10/11/2008
שלום רב בת 41 מזה כמה חודשים גיליתי בלוטה בבית שחי ימין עברתי את כל סדרת הבדיקות האפשריות כולל ממוגרפיה בשד,בדיקות דם למינהן אולטרסונד בית שחי כל הבדיקות יצאו תקינות ללא ממצא פתולוגי אני עדיין נמצאת בלחץ הרופא הסביר לי שניתן לעשות בדיקת אופטית ביופיסה שאלתי האם אני יכולה להיות רגועה בקשר לסרטן בבלוטת הלימפה ומה זו הבדיקה הזו ולמה היא מיועדת והאם אני צריכה לבקש לעבור שוב ביופסיה אני ממש בלחץ אודה על תשובה מהירה תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי11/11/2008בכדי להתרשם האם צריך המשך בירור אני צריך הרבה יותר פרטים מאשר יכולת למסור כאן, כגון תיאור הבלוטה על ידי הרופא הבודק, דוחות הבדיקות שעשית וכו'. במיוחד בדיקת האולטרא סאונד. איני יודע מה זה "אופטית ביופסיה". כדי לדעת יותר מה קורה בבלוטה צריך לקבל חומר מהבלוטה. יש שיטה לקבל תאי בלוטה ע"י דיקור במחט עדינה שזו פעולה פשוטה אולם התשובה אינה מושלמת. יש ביופסיה: הוצאת הבלוטה עי כירורג בניתוחון זעיר ובדיקתה במיקרוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)