בלוטה בבית שחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה בבית שחי
    בתיה
    10/11/2008

שלום רב בת 41 מזה כמה חודשים גיליתי בלוטה בבית שחי ימין עברתי את כל סדרת הבדיקות האפשריות כולל ממוגרפיה בשד,בדיקות דם למינהן אולטרסונד בית שחי כל הבדיקות יצאו תקינות ללא ממצא פתולוגי אני עדיין נמצאת בלחץ הרופא הסביר לי שניתן לעשות בדיקת אופטית ביופיסה שאלתי האם אני יכולה להיות רגועה בקשר לסרטן בבלוטת הלימפה ומה זו הבדיקה הזו ולמה היא מיועדת והאם אני צריכה לבקש לעבור שוב ביופסיה אני ממש בלחץ אודה על תשובה מהירה תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטה בבית שחי

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    11/11/2008

בכדי להתרשם האם צריך המשך בירור אני צריך הרבה יותר פרטים מאשר יכולת למסור כאן, כגון תיאור הבלוטה על ידי הרופא הבודק, דוחות הבדיקות שעשית וכו'. במיוחד בדיקת האולטרא סאונד. איני יודע מה זה "אופטית ביופסיה". כדי לדעת יותר מה קורה בבלוטה צריך לקבל חומר מהבלוטה. יש שיטה לקבל תאי בלוטה ע"י דיקור במחט עדינה שזו פעולה פשוטה אולם התשובה אינה מושלמת. יש ביופסיה: הוצאת הבלוטה עי כירורג בניתוחון זעיר ובדיקתה במיקרוסקופ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו