מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשימת פחמן חד חמצנימאיה14/11/2008
ד"ר שלום, אני ובני בן השלושה חודשים גרים בחו"ל ויש לנו חימום מרכזי בבית שנעשה ע"י גז. בחודש האחרון מאז שהוא בן חודשיים בערך הוא התחיל להקיא ולבכות לפני זה , הרופא אמר שכנראה יש לו בחילה לפני ההקאה כי אחרי שהוא מקיא הוא נרגע. וכל הזמן הזה לי היו כאבי ראש בבית ועייפותץ אני והוא היינו ישנים 14 שעות בלילה ועדיין עייפים. חשבתי שזה בגלל שינוי עונה אך לאחרונה גילינו שהיה סיכוי גדול שהיה לנו פליטת פחמן חד חמצני מהמחמם המרכזי כיוון שהמחמם המרכזי נמצא במרתף ואין שם סירקולציה של אוויר. רק בימים האחרונים חזרנו לעצמנו וגם שמנו סירקולציה במרתף. האם לדעתך נגרם נזק לבני לתווך הארוך? אני יודעת שהCO מונע מהחמצן להגיע לאיברים כמו המוח . האם המקרה שהיה לנו במשך חודש (הסימפטומים היו כחודש) גרמו נזק כלשהו למוח או איבר אחר בגוף? ועוד שאלה, לאחר שנושמים את הגז הזה תוך כמה זמן בערך נעלמים הסימפטומים?(בשביל לדעת כמה זמן היה לנו את הגז בבית) אודה מאוד על התשובך מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי16/11/2008לגבי הבן כדאי להפנות השאלה לפורום רפואת הילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)