כאבים בבית השחי מידי פעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבית השחי מידי פעם
    קובי
    29/11/2008

אני בן 36 רווק לא עובד לא לומד לא מתאמן בשום תחום ספורטיבי מה שכן אני קם בבוקר רואה טלויזיה ומהצהריים אני מול המחשב עד הלילה אבל בזמן האחרון אני סובל בכאבים שבאים והולכים בבית השחי וגם בנוסף אני סובל מחרדות ופוביות ומטופל ע"י תרופו פסיכיאטריות האם יכול להיות שהכאבים נובעים מחרדה או מחוסר מעש ? רציתי להוסיף שאין לי נפיחות או אדום באזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבית השחי מידי פעם

הוספת תגובה

• כאבים בבית השחי

ד''ר אביבית גולן כהן
    29/11/2008

קובי שלום
    כאבים בבית השחי כמו כל כאב אחר יכולים להיות ביטוי של חרדה.
    חוסר מעש לרב אינו גורם כאב כזה , אך עבודה ממושכת מול מחשב יכולה להעמיס על חגורת הכתפיים ולגרום כאב הקורן לבית השחי.
    מעבר לאפשרויות אילו יש אפשרויות רבות נוספות.
    כדי לדעת מה הגורם לכאב אצלך חשוב לעשות בדיקה גופנית ולפי הממצאים לשקול את הצורך בבדיקות נוספות.
    אני ממליצה לך לפנות אל רופא המשפחה ולהתייעץ גם איתו.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדוקטור

קובי
    29/11/2008

רגע אחד שאני אבין ישיבה מרובה מול מחשב פוגעת בחגורת הכתפיים ואיך היא קשורה לבית השחי מה מומלץ לעשות במקרה כזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגורת הכתפיים

ד''ר אביבית גולן כהן
    30/11/2008

קובי שלום
    הישיבה הממושכת מול מחשב כולל הפעלת העכבר או המקלדת יוצרים כווץ ממושך של שרירי הכתפיים והצואר. כווץ ממושך זה יוצר גרוי עיצבי המתבטא בכאב שלעיתים קורן לבית חזה עליון, בתי שחי או ראש.
    על מנת למנוע תופעות אילו חשוב לבצע הפסקות של מספר דקות כל 15-30 דקות ישיבה מול המחשב, וכן לבצע תרגילי מתיחה לשרירי הצואר לפחות פעמיים ביום.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדוקטור

קובי
    30/11/2008

ומה עם הישיבה מול הטלויזיה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לקובי

דני
    30/11/2008

קובי כפרה עלייך כמה אתה סובל... אני רואה אותך כמעט בכל פורום רפואי אפשרי. אני סבור שחלק עיקרי מהבעיות שלך נובע מהישיבה מול המחשב... ולא בגלל הנושא הפיזי. את קורא כל מיני דברים על בעיותך שמכניסים אותך לחרדות קשות. האינטרנט אשם בהכל תאמין לי אחי לפעמים אתה קורא דברים שלא קשורים אלייך ואתה מקשר אותם בטעות למצבך. אחי,אתה מטופל אצל פסיכיאטר ובסוף יהיה בסדר... אל תדאג. תנסה להפסיק לגמרי עם המחשב או כשעה ביום. תשב תראה סרטים כל היום,תיראה סרטים כחולים,תאונן, לך לקניון ותעביר את הזמן בכל דרך רק לא בקריאה על חרדות ובעיות. לך תעשה בדיקת דם מקיפה ובדיקת שתן תראה שהכל בסדר ותחליט עם עצמך שאתה סוגר את התיק ונלחם.עזוב את המחשב לשבועיים ותראה איך תרגיש חדש.. אגב,המחשב הזה גם ממכר. אני הייתי שם אחי בדיוק במקום שלך איזה סבל,אתה קורא ומקשר דברים שלא קשורים אלייך,מפחד חושש. עד שהחלטתי שאני קורא באינטרנט רק פורנו ומשחק משחקי מחשב שעה שעתיים וזהו! תנסה שבועיים אחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי אתה ומה אתה ?

קובי
    30/11/2008

מה אתה רופא ? או אחד שמציע הצעות שווא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה מול הטלוויזיה

ד''ר אביבית גולן כהן
    02/12/2008

קובי שלום
    ישיבה מול הטלויזיה יכולה גם היא לגרום לעומס על שרירי הצואר. אם הזרועות מונחות על צידי המושב , לא אמור להווצר עומס על חגורת הכתפיים.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו