אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף
    קובי
    08/12/2008

שלום, אני בן 26 סובל מזה יומיים מהרגשה שאני לא נושם טוב,האף אם אוויר חם. הנשימות שלי איטיות ואני מתמקד בהם.אין לי שיעול כמו חולי אסתמה וקשיי נשימה כמו של חולי אסתמה.זה נמשך לי למשך כל היום. האם זה נקרא שיש לי קוצר נשימה או שסובל ממשהו נשימתי? או שזה יכול להיות משהו של חרדה? בלילות אני יושן בסדר לא קם באמצא או משהו בתודה נאור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף

הוספת תגובה

• אף

ד''ר אביבית גולן כהן
    08/12/2008

נאור שלום
    קוצר נשימה מתבטא בקושי בהכנסת אויר ועליה במספר הנשימות , לכן אינך מתאר קוצר נשימה.
    התאור שלך מתאים להגדרה של אי נוחות בנשימה.
    אי נוחות בנשימה יכולה להיות עקב הפרעה בחלל האף, בחלל הלוע או בדרכי הנשימה שבתוך בית החזה.
    היות שאינך משתעל, אין לך קושי ברור בנשימה ואינך מתעורר בלילה סביר שדרכי הנשימה בבית החזה במצב טוב.
    הפרעה בחלל האף או הלוע קל לשלול אחרי בדיקה פשוטה אצל רופא המשפחה.
    יכול להיות שמדובר בחרדה , אשר בה אתה שם לב למצב בריא, שבדרך כלל אין שמים לב לקיומו, אך כדי לא לפספס , מומלץ להבדק ע"י רופא המשפחה ולהתייעץ איתו.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו