סבל רב מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבל רב מאוד
    ליאור
    20/12/2008

כבר הזכרתי את בעייתי בפורום ולצערי אני לא מוצא מזור.אזכיר: אני 26 שנה ובשנה וחצי האחרונות אני סובל מדפיקות לב חזקות,דופק מואץ בגוף ותחושה של רעד נראה לעין של איזורים שונים כמו הגפיים העליונות,מעל בית החזה,גב,בצאוור ובכתפיים. לאחר שעשיתי בדיקות דם מלאות,בדיקת א.ק.ג ובדיקה נוירולוגית EMG- כל הבדיקות יצאו תקינות ללא ממצא חריג כלשהו. רופא המשפחה אומר לי שהמקור הוא חרדה ורשם לי תרופת הרגעה קלמנרבין. התחלתי לקחת אבל במקום שהתופעה תפחת היא מחמירה,השרירים קופצים חזק יותר ואני כבר חושש שלא מדובר בחרדה כיון שהתרופה נגד החרדה מגבירה את התופעות! כמובן שזה גורם לי לעצבנות ואי שקט קשה מאוד. איך אני יוצא מזה?אני ממש סובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבל רב מאוד

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    20/12/2008

בכדי למצוא לבעיה מזור חייבים לנסות טיפול טוב ויעיל כנגד אותה הבעיה. אם יש מחשבה, בהחלט סבירה, שתלונותיך נובעות מחרדה עליך לקבל טיפול נכון ויעיל כנגד חרדה. אם רופא משפחה לא מצא מזור לבעיה זו באמצעות קלמנרבין , שהינו תכשיר טבעי אולם יעילותו קטנה, עליך לפנות לרופא מומחה מקצועי לבעיות חרדה ולקבל טיפול מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו