מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבל רב מאודליאור20/12/2008
כבר הזכרתי את בעייתי בפורום ולצערי אני לא מוצא מזור.אזכיר: אני 26 שנה ובשנה וחצי האחרונות אני סובל מדפיקות לב חזקות,דופק מואץ בגוף ותחושה של רעד נראה לעין של איזורים שונים כמו הגפיים העליונות,מעל בית החזה,גב,בצאוור ובכתפיים. לאחר שעשיתי בדיקות דם מלאות,בדיקת א.ק.ג ובדיקה נוירולוגית EMG- כל הבדיקות יצאו תקינות ללא ממצא חריג כלשהו. רופא המשפחה אומר לי שהמקור הוא חרדה ורשם לי תרופת הרגעה קלמנרבין. התחלתי לקחת אבל במקום שהתופעה תפחת היא מחמירה,השרירים קופצים חזק יותר ואני כבר חושש שלא מדובר בחרדה כיון שהתרופה נגד החרדה מגבירה את התופעות! כמובן שזה גורם לי לעצבנות ואי שקט קשה מאוד. איך אני יוצא מזה?אני ממש סובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי20/12/2008בכדי למצוא לבעיה מזור חייבים לנסות טיפול טוב ויעיל כנגד אותה הבעיה. אם יש מחשבה, בהחלט סבירה, שתלונותיך נובעות מחרדה עליך לקבל טיפול נכון ויעיל כנגד חרדה. אם רופא משפחה לא מצא מזור לבעיה זו באמצעות קלמנרבין , שהינו תכשיר טבעי אולם יעילותו קטנה, עליך לפנות לרופא מומחה מקצועי לבעיות חרדה ולקבל טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)