שלום רב לכל הרופאים שאלה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב לכל הרופאים שאלה ...
    שרון
    21/12/2008

לפני כבערך שנתיים רזיתי איזה עשרה קילו ומאז התחילו להופיע לי כאבים בעצמות בחזה רק שלוחצים בהתחלה חשבתי שזה מפני שהחזייה לוחצת וזה מכאיב לעצמות אך בשנה האחרונה אני סובלת מהכאבים האלה גם מבלי שאני לוחצת ובתקופות שלפני מחזור ,מחזור וימים קרים וזה מאוד מטריד אותי ואני מפחדת לעשות בדיקות מפחד לגלות איזה גידול סרטני או משהו כזה הייתי מעוניינת לדעת האם כאבים בעצמות בחזה יכולים להיות מגידול כלשהו ואם לא אז ממה זה יכול להיות נובע ואשמח לתשובה כלשהי מפרטת אני יודעת שפורום זה לא מספיק וזה לא אבחנה רפואית אך לפי הידע הרפואי שלכם הייתי מעוניינת לדעת האם יש מקרים דומים לשלי ובמיוחד וחשוב ביותר האם כאבים מסוג זה יכולים להיות גידול סרטני כזה או אחר הסיבה שאני רושמת את שאלתי היא כי איני מעוניינת ללכת לבדיקה אופטימית ואז להתאכזב . אשמח לשמוע ממכם תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בחזה

ד''ר אביבית גולן כהן
    22/12/2008

שרון שלום
    אני מניחה שירדת במשקל מרצונך , ולאחר שהשלמת את הירידה שרצית שמרת על משקל יציב.
    כשהרופאים מתכננים ברור רפואי הם חושבים בכוונה קודם על הדברים שאסור להם לפספס ואחר כך על מה שסביר. ככה אנו מונעים טעויות שיכולות לפגוע במטופלים.
    זה נכון שכאשר מתלוננים על כאב בעצמות החזה המושפע מקור ומלחיצה סביר שיהיה מדובר במתיחה או דלקת של השריר או הסחוס בבית החזה.
    אבל לא כדאי להסתפק בזה , ועדיף להשלים את הברור.
    בסך הכל מדובר על ברור קצר ופשוט , שכאשר יסתיים תוכלי להיות הרבה יותר שקטה.
    כל עוד לא עשית אותו , חוסר הוודאות מלחיץ בעצמו.

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו