הפרעות קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב
    שרית
    24/12/2008

קיבלתי לחודש ימים דרלין 10 מ"ג ביום ולאחר חודש ימים לא הרגשתי פעימות מוקדמות. בהולטר לב ראו פעימות מוקדמות בעיליתיות וחדריות). שבועיים היה רוגע מוחלט. שלשום הייתי צריכה להופיע לפני קהל, ולפתע הרגשתי הפרעת קצב, הפעימות לא סדירות, השתוללות לא נורמלית בלב שנמשך 10 דקות רצופות. ולאחר ההופעה לאט לאט נרגע אבל זה לקח כמה שעות. שאלותי: א. האם יש מצב שחולה לא מרגיש הפרעת קצב וההולטר לב כן מראה ואם כן איך זה יתכן שהוא לא מרגיש?? ב. האם לחץ והתרגשות חזקה יכולה לעורר את ההפרעת קצב? אם כך אני לא אתפטר מזה לעולם כי אני טפול לחצו ורגשן (אני כרגע בלי שום טפול תרופתי כי הרופא מעוניין לחזור על הארגומטריה וההולטר). רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב

הוספת תגובה

• הפרעות קצב

ד''ר אביבית גולן כהן
    24/12/2008

אנונימית שלום
    סיפרת את הסיפור שלך מהאמצע: אינני יודעת מה הסיבה שבגללה בחרו לתת לך את הטיפול ואיזה בדיקות כבר עברת. התשובות לשאלות האלו יכוונו אותנו כדי לדעת האם יש לך סיכוי "להפטר" מההפרעות והאם הן תלויות רק במצב ה"לחץ" שלך.
    לגבי הפרעת הקצב: כדי להרגיש את הדופק צריך שהעוצמה שלו תהיה גדולה מהרגיל. מצב כזה קיים למשל כאשר אנחנו מתרגשים.
    כאשר אי סדירות של הדופק קיימת אך העוצמה של הפעימה הלבבית ( הדופק) היא רגילה , אנחנו לא שמים לב לקיומו .

רק בריאות
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו