כאבים כתוצאה מפעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים כתוצאה מפעילות גופנית
    רומי
    05/01/2009

שלום, אני בת 24, בעלת משקל גוף תקין. היום יצאתי לראשונה לריצה, לאחר כ-6 שנים בהן לא רצתי בכלל (אף פעם לא עסקתי בפעילות גופנית באופן סדיר ואני לא בכושר). הריצה הייתה לי די קשה, ולכן עשיתי את המסלול בריצה קצרה ובהליכה לסירוגין. כצפוי הרגשתי שהרגליים נתפסות לי, אבל הדבר שהבהיל אותי הוא כאב פתאומי בחזה (בשד השמאלי), שהופיע פעם אחת בלבד ונמשך זמן קצר מאוד (כ-2 דקות) ולאחר מכן חלף. האם ישנה סיבה כלשהי לדאגה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    05/01/2009

הכאב בחזה עשוי להיות ממקור שרירי ולאו דוקא לבבי. הסבירות שיש לך מחלת לב נמוכה מאוד. בכל מקרה את יכולה להבדק אצל רופאת המשפחה. הלקח ממה שקרה הוא שאין להתחיל פעילות גופנית בפתאומיות. היית צריכה להתחיל בהליכה בלבד ולא בריצה, וגם זאת באופן מדורג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רומי
    06/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו