הזעות לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעות לילה
    ענבל
    08/01/2009

מזה כשבועיים סובלת מהזעות לילה כאשר אני קמה רטובה לחלוטין ולפעמים צריכה להחליף בגדים (לא קרה לי אף פעם בעבר ואינני סובלת מהזעה במהלך היום, להיפך בדר"כ קר לי...). ההזעות התחילו לאחר יום בו הרגשתי לא טוב, מסחרחורות וחום. בנוסף לכך איבוד משקל לאחרונה, גרד בעיקר בראש (קרקפת), עייפות, סחרחורות וצמא (ילדתי לפני כתשעה חודשים ואני עדיין מניקה). תוצאות בדיקת דם הראו בילירובין גבוה מהרגיל, פריטין נמוך ו MCH נמוך. בבדיקה אצל רופא המשפחה טחול נמוש. מה הצעדים הבאים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעות לילה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    09/01/2009

התלונות שלך עלולות לנבוע ממצבים שונים ודרוש בירור מקיף, שאיני בטוח כי נוכל במסגרת זו לפרטו. בגדול התלונות עלולות להתאים לשינויים הורמונליים, מחלות זיהומיות כמו מחלות וירליות ועוד. הבירור צריך לכלול בדיקה גופנית מקיפה ע"י רופא המשפחה ובדיקות דם מקיפות כולל שקיעת הדם ופרופיל הורמונלי. בהתאם להערכת הרופא יתכן צורך בבדיקות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו