מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום בסביבות ה37.2 כבר 5 ימיםלאה21/01/2009
שלום, אני בת 30. בריאה בדרך כלל במוצ"ש התחלתי להרגיש לא טוב (קצת נפיחות בבטן ומעט שילשול) ומדדתי חום של כ37.6. אחרי כמה שעות ההרגשה הרעה חלפה אבל החום המעט גבוה מהרגיל נשאר. מאז הוא נע בין 36.9 ל37.3. אין לי שום הרגשה רעה אחרת מלבד החום עצמו. האמת שגם הוסת שלי מאחרת בשבוע (ללא שום סיבה) אבל זה מעולם לא היה שעון שווצרי אצלי. ביום א' הלכתי לרופא והוא שלח אותי לדביקות שטן וצואה ואני ביקשתי שיוסיף גם בדיקות דם על הדרך... הוא רשם לי כדור בשם resprim forte אבל אמר שאם אני מרגישה שאני לא חייבת אותו אז שאני לא אקח עד תוצאות הבדיקות התוצאות טרם הגיעו ואני קצת מתפסת על הקירות כי באינטרנט ניתן בקלות למצוא איזה 30 מחלות (סרטטן לרוב) שמתחילות בחום כזה.... עד שיגיעו תוצאות הדביקות אשמח לשמוע דעות... וכן אני דואגת מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי23/01/2009כרופא משפחה ראיתי אינספור מקרים כמו שלך. הסיבה ברוב המקרים זיהום וירלי שחולף לבד תוך כשבוע. אין שום חשש לסרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)